Παναθηναϊκός: Ορθάνοιχτο του Μπεργκ για το – άμεσο – μέλλον

Παναθηναϊκός: Ορθάνοιχτο του Μπεργκ για το – άμεσο – μέλλον

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να φέρει πίσω στον Παναθηναϊκό τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Και το θέμα της επιστροφής του παραμένει ορθάνοιχτο.

Δεν ήταν το μοναδικό καλοκαίρι που ο Παναθηναϊκός συζήτησε την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στην ομάδα. Ο Γιάννης Αλαφούζος από το καλοκαίρι του 2018 είχε τη σκέψη να φέρει πίσω τον Σουηδό στράικερ. Τότε που άνηκε ακόμα στην Αλ Αΐν η οποία δεν είχε δώσει όλο το συμφωνηθέν ποσό της μεταγραφές.

Τότε που ο Παναθηναϊκός του περιορισμού στις μεταγραφές είχε κρατήσει μία κίνηση για ξένο παίκτη που θα αφορά την επίθεση. Ήρθε, τελικά, ο Φεντερίκο Μακέντα. Φτηνός, ελεύθερος, έψαχνε την αναγέννηση του και την επιστροφή του στο υψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Με κίνητρο να επανέλθει για τα καλά, με όρεξη να βρει μια ομάδα που θα τον εμπιστευτεί.

Για όσους θυμούνται, οι πράσινοι είχαν πάρει τον Μακέντα τον Σεπτέμβρη, απ’ την αγορά των ελεύθερων. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο Αλαφούζος είχε συζητήσει το ενδεχόμενο να φέρει πίσω τον Μάρκους Μπεργκ, σε ένα από τα ραντεβού που είχε κάνει με τον Νταμπίζα. Η υπόθεση δεν προχώρησε για πολλούς και διάφορους λόγους, που δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν. Αλλά ο Αλαφούζος δεν ξέχασε τον Σουηδό.

Το καλοκαίρι που πέρασε επιχείρησε και πάλι να τον φέρει πίσω και τούτη τη φορά έφτασε πιο κοντά από ποτέ, μιας και ο παίκτης ήταν ελεύθερος. Όταν όλοι ασχολούνταν με το αν θα πάει στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός έκανε κινήσεις για να τον πείσει να ρίξει τις απαιτήσεις του και να βάλει αρκετά μπόνους, ώστε να τον ντύσει και πάλι στα πράσινα. Το colpo grosso δεν έγινε τελικά, αφού εμφανίστηκαν τα… ρούβλια της Κράσνονταρ, ωστόσο το θέμα του Μπεργκ παραμένει ορθάνοιχτο για το – άμεσο – μέλλον.

Μην ξεχνάμε πως το συμβόλαιο του Σουηδού με τη ρωσική ομάδα είναι για ένα χρόνο. Κάτι που σημαίνει πως το καλοκαίρι μένει και πάλι ελεύθερος. Και κάποιες πληροφορίες θέλουν τον ίδιο τον Μπεργκ να ζητάει ένα χρόνο συμβόλαιο από την Κράσνονταρ, επειδή το μυαλό του… βρίσκεται στην Ελλάδα για τα τελευταία χρόνια της καριέρας του. Και όπου Ελλάδα, βάλτε τον Παναθηναϊκό.

Δεν έχει κρύψει πως θα ήθελε να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στη χώρα μας, φορώντας τα πράσινα. Και ο Αλαφούζος δεν κρύβει τη μεγάλη του επιθυμία να τον φέρει και πάλι στο τριφύλλι. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχουμε νέο κύκλο επεισοδίων για Παναθηναϊκό και Μπεργκ, με τις πιθανότητες να είναι σαφώς περισσότερες για να πραγματοποιηθεί η μεγάλη επιστροφή.

Και μην ξεχνάμε και τη σύζυγο του Μάρκους. Η Ζοζεφίν σαν την Αθήνα δεν έχει βρει άλλη πόλη….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ