Παναθηναϊκός: Αμφίβολος με ΑΕΛ ο Γιόχανσον

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος με ΑΕΛ ο Γιόχανσον

Ο Ματίας Γιόχανσον έχει έναν μυϊκό σπασμό στη μέση και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι παρών στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, με τον Γιώργο Δώνη να έχει ένα νέο πρόβλημα αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα, ο Ματίας Γιόχανσον έχει έναν μυϊκό σπασμό στη μέση και όπως όλα δείχνουν θα τον αφήσει εκτός αποστολής από το ματς με τους βυσσινί. Ο Σουηδός μπακ-χαφ έχει το πρόβλημα μετά τον αγώνα στο Περιστέρι και όλα δείχνουν ότι θα χάσει το προσεχές ματς με την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

Βέβαια οι άνθρωποι του τριφυλλιού κάνουν προσπάθεια να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι, όμως είναι δύσκολος τραυματισμός και δεν μπορεί να ξεπεραστεί σε δυο μέρες με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολος ο Σουηδός.

Αυτό σημαίνει πως ο Δώνης στερεύει από επιλογές, καθώς είναι εκτός και τα δυο βσικά του μπακ και αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού είτε στον Αποστολάκη είτε στον Θεοχάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ