Η… απολογία της Μαλαματίνας στους ΠΑΟΚτσήδες (pic)

Η… απολογία της Μαλαματίνας στους ΠΑΟΚτσήδες (pic)

Η έναρξη συνεργασίας της Μαλαματίνας με τον Άρη προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στις τάξεις των φίλων του ΠΑΟΚ, με την γνωστή εταιρεία να αναγκάζεται να προβεί σε... απολογητική ανάρτηση στα social media.

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσε η έναρξη συνεργασίας της Μαλαματίνας με τον Άρη. Μια ανακοίνωση της γνωστής εταιρείας που επισημοποιούσε τη χορηγία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης αρκούσε για να προκληθεί… ένας μικρός πανικός, αφού φίλοι του ΠΑΟΚ αισθάνθηκαν πως… προδόθηκαν από την οινοποιία.

Εδώ και καιρό ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη Μαλαματίνα, καθώς οι δυο τους έχουν κοινή πορεία πολλών ετών.

Χορηγίες, συνθήματα και μια… σχέση που κρατάει χρόνια έχουν ενώσει το σύλλογο με τη γνωστή εταιρεία και η… συμμαχία με τον Άρη μόνο καλά δεν ήχησε στα αυτιά των περισσότερων οπαδών των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι σχολίασαν έντονα την εν λόγω συνεργασία.

Μάλιστα, η Μαλαματίνα αναγκάστηκε να προβεί σε επεξηγηματική ανάρτηση στα social media για το συγκεκριμένο περιστατικό και να… απολογηθεί για τη νέα της συμφωνία με τους «κίτρινους».

«Αγαπητοί μας φίλοι, η Μαλαματίνα αγαπάει και στηρίζει τον ΠΑΟΚ. Και μαζί με τον ΠΑΟΚ στηρίζει όλον τον ελληνικό αθλητισμό. Φέτος, είμαστε δίπλα στον Εορδαϊκό, στον Απόλλωνα Περιστερίου, στον ΠΑΟ Δουμπιών, στον Άρη και στην Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου.

Παλαιότερα έχουμε στηρίξει τον Ηρακλή, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο, και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες ομάδες. Πιστεύουμε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε ότι όλα τα αθλήματα χρειάζονται στήριξη. Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας και ελπίζουμε να συνεχίσετε να είστε γιατί η Μαλαματίνα ενώνει. Μια ζωή!» ήταν το μήνυμα της εταιρείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ