Αποκάλυψη: Στην Αθήνα ο Μίνο Ραϊόλα!

Αποκάλυψη: Στην Αθήνα ο Μίνο Ραϊόλα!

To10.gr αποκαλύπτει το ταξίδι του πανίσχυρου Μίνο Ραϊόλα στην Ελλάδα. Οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, οι επαφές με τον ΠΑΟΚ για τον Ελ Καντουρί και η μεταγραφή.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ενας κορυφαίος ατζέντης. Ενας γεννημένος deal maker. Εκπρόσωπος ορισμένων εκ των κορυφαίων παικτών που έχει αναδείξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Αλλά και ένα πρόσωπο γεμάτο ίντριγκα, γεμάτο παρασκήνιο, αλλά και πανίσχυρος. Βαθύπλουτος και φυσικά με ένα από τα πιο πλούσια πελατολόγια από κάθε άλλον συνάδελφό του. Είναι ο Μίνο Ραϊόλα. Και είναι καλά. Εκτός από αυτό, όμως, ήταν και στην Ελλάδα.

Ο Ραϊόλα δεν ταξιδεύει για οπουδήποτε εάν αυτό δεν έχει σχέση με δουλειά. Ή με συζητήσεις για δουλειά. Το γεγονός, λοιπόν, ότι για δύο ημέρες βρέθηκε στην Ελλάδα, επιβεβαιώνει ότι «κάτι» ετοιμάζει. Κάτι που αφορά άμεσα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είτε με άφιξη ποδοσφαιριστή είτε με πώληση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ραϊόλα είχε αρκετές συναντήσεις στην Ελλάδα. Αλλά οι πιο σημαντικές ήταν με ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μάλιστα, σημειώνεται πως δεν αποκλείεται να είχε κουβέντα και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά επειδή οι δύο άνδρες διατηρούν πολύ καλές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια, μια τέτοια συνάντηση μόνο απίθανη δεν φαντάζει.

Εξάλλου, δεν είναι πρωτοφανές ούτε… εξαίρεση για τον Ολυμπιακό να έχει συναναστροφές με τους κορυφαίους ατζέντηδες του πλανήτη. Το φυσιολογικό είναι. Αυτό που συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Και ένας από τους λόγους οι Ερυθρόλευκοι έχουν αλλάξει επίπεδο είναι και αυτός: Οι άριστες σχέσεις με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι πολλοί από τους κορυφαίους μάνατζερ που έχουν επαγγελματική συναναστροφή με τον Ολυμπιακό έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να φέρουν προτάσεις για τους παίκτες που αποτελούν «πρώτα βιολιά» στον σύλλογο.

Για την ακρίβεια, έχουν ενημερώσει ότι υπάρχουν ήδη συγκεκριμένοι ενδιαφερόμενοι και ρωτούν να μάθουν τις απαιτήσεις των Πειραιωτών παίκτες όπως οι Καμαρά, Ποντένσε, Σεμέδο, Σα, Τσιμίκας, Μασούρας, Ομάρ. Και όχι μόνο για αυτούς… Με τον Ολυμπιακό, από την πλευρά του, να έχει καταστήσει σαφές ότι οι παίκτες του πωλούνται μόνο εάν ο σύλλογος το επιθυμεί και στις τιμές που θέτει η ομάδα. Οχι οι ενδιαφερόμενοι.

ΥΓ. Εχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Ραϊόλα αποκάλυψε κατά την παρουσία του στην Ελλάδα ότι βρίσκεται σε επαφές με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον του Ομάρ Ελ Καντουρί. Είτε για επέκταση του συμβολαίου του είτε για μεταγραφή του. Ενώ ο Δικέφαλος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για ακόμη έναν παίκτη από το πελατολόγιο του Μίνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ