Κατρακυλάει το «διπλό» του ΠΑΟΚ στον Βόλο

Κατρακυλάει το «διπλό» του ΠΑΟΚ στον Βόλο

Σε τιμές που συναντάς μονάχα σε εκτός έδρας παιχνίδια με ομάδες χαμηλότερης κατηγορίας προσφέρεται η νίκη του ΠΑΟΚ στον Βόλο, σε μια έδρα που έχασαν Άρης και ΟΦΗ. Εκτός κουπονιού έχει το παιχνίδι ο ΟΠΑΠ.

Υπό κανονικές συνθήκες θα μιλούσαμε για ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής. Και μπορεί πράγματι να αποδειχτεί τέτοιο. Άλλωστε αγωνίζεται μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις έως τώρα στο πρωτάθλημα, ο Βόλος, μια ομάδα φτιαγμένη σε σωστές ποδοσφαιρικές βάσεις, με έναν καλό προπονητή και με ποδοσφαιριστές που δε γνωρίζαμε, αλλά ήδη έχουν αφήσει… στίγμα στο πρωτάθλημα, όπως ο Χοακίν Τόρες, ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής που ήδη κεντρίζει το ενδιαφέρον των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και από την άλλη ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, σε μια περίοδο που δείχνει να ανεβάζει στροφές, με τον Σφιντέρσκι να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τον Άμπελ Φερέιρα να βρίσκει σιγά σιγά την ισορροπία που έψαχνε.

Ένα ματς που και στοιχηματικά θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Διότι η έδρα του Βόλου θα είναι μία από τις πιο δύσκολες για κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει αποδειχτεί έως τώρα με τρόπο περίτρανο. Οι Βολλιώτες κέρδισαν τον Άρη στο Πανθεσσαλικό, κέρδισαν και τον ΟΦΗ, μία ομάδα που παίζει έως τώρα το πιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στο πρωτάθλημα. Και έχασε μονάχα απ’ τον Ατρόμητο, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε με 2-0, αλλά οι Περιστεριώτες το γύρισαν τούμπα.

Θα περίμενε κανείς, λοιπόν, να βρει τον ΠΑΟΚ σε μια στοιχηματική τιμή που θα του επέτρεπε να ποντάρει. Που θα είχε… value η νίκη του, όπως λέμε στη στοιχηματική αργκό. Μια απόδοση γύρω στο 1.60 – 1.70, από τη στιγμή που αγωνίζεται σε μια καλή έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Οι στοιχηματικές εταιρείες, όμως, μάλλον θεωρούν πως μόνο με… θαύμα μπορεί ο Βόλος να κόψει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Αυτό αποδεικνύουν οι αποδόσεις στις οποίες βρίσκει κανείς το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Όπου υπάρχει. Διότι υπάρχουν και εταιρείες, όπως ο ΟΠΑΠ, που δεν προσφέρεται καν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Λέτε να γνωρίζουν κάτι παραπάνω; Και όσες έχουν αποφασίσει να το βάλουν στη λίστα τους, είναι τουλάχιστον… προσεκτικές. Βάζοντας τη νίκη του ΠΑΟΚ σε αποδόσεις που δεν ξεπερνούν το 1.25. Τόσο χαμηλά προσφέρεται το «διπλό» του ΠΑΟΚ σε μια έδρα που επαναλαμβάνουμε είναι από τις πιο δύσκολες του πρωταθλήματος. Βάζεις ένα ευρώ και δεν παίρνεις παραπάνω από 25 λεπτά. 2,5… τσίχλες κέρδος δηλαδή, αν ποντάρει κανείς στον ΠΑΟΚ.

Ίσως βέβαια οι στοιχηματικές εταιρείες να σκέφτονται και το γεγονός πως ο Βόλος θα στερηθεί των υπηρεσιών έξι (!!!) ποδοσφαιριστών του. Των έξι δανεικών που έχει από τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Άκη Πέτρου, τεχνικό διευθυντή του Βόλου. «Δεν θα αγωνιστούν οι έξι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στο μεταξύ μας παιχνίδι, διότι πρώτα από όλα δεν είναι σωστό για τα ίδια τα παιδιά. Δεν θέλουμε να γίνει οποιοδήποτε λάθος και να λέγεται μετά οτιδήποτε», είπε ο Πέτρου. Ίσως λοιπόν οι μπουκ να σκέφτονται πως χωρίς αυτούς τους έξι ο Βόλος θα είναι μια διαφορετική ομάδα.

Ίσως και να σκέφτονται πως το γήπεδο θα μοιάζει με… Τούμπα, αφού 5.000 εισιτήρια δόθηκαν από τον Βόλο στους Θεσσαλονικείς και πωλούνταν στα εκδοτήρια της Τούμπας. Σαν να πρόκειται για εντός έδρας ματς του ΠΑΟΚ ή για κάποιο… φιλικό παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο, με φίλους και των δύο ομάδων.

Ίσως, πάλι, να επηρεάστηκαν οι άνθρωποι που βγάζουν τις αποδόσεις από τις αντιδράσεις που έφερε στη Θεσσαλονίκη η δήλωση του Ηλία Ατματσίδη, πως η ΑΕΚ δίνει μάχη κάθε Κυριακή για να κερδίσει και άλλες ομάδες έχουν δορυφόρους και παίζουν φιλικά. Ο Ατματσίδης δεν κατονόμασε κάποιον σύλλογο, ωστόσο στη Θεσσαλονίκη εμφανίστηκαν δεκάδες δημοσιεύματα εναντίον του. Και οι μπουκ έχουν μάτια παντού και παρακολουθούν ό,τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Πάνω ή κάτω απ’ το τραπέζι…

Ακολουθούν οι αποδόσεις σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ σε ορισμένες από τις στοιχηματικές εταιρείες που προσφέρουν το παιχνίδι:

Bet365 – 1.22

Stoiximan – 1.20

Opap – δεν το έχει

Sportingbet – 1.25

Novibet – 1.23

Winmasters – 1.21

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ