Παναθηναϊκός: Πήρε Φάουστο και Χριστογεώργο ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Πήρε Φάουστο και Χριστογεώργο ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε αποστολή με 22 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, χωρίς να προβεί σε μεγάλη έκπληξη στις επιλογές του.

Μετρημένες και ως ένα βαθμό αναμενόμενες ήταν οι αλλαγές του Γιώργου Δώνη στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λάρισα. Ο προπονητής του Τριφυλλιού αντικατέστησε δύο παίκτες, τους Βέργο και Σέχου, ενώ άλλοι τρεις, οι Ινσούα, Γιόχανσον και Κότσαρης έμειναν εκτός λόγω καρτών και τραυματισμών.

Ο Φάουστο Τιένθα συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή μετά την απόκτηση του, ενώ ο Νίκος Χριστογεώργος κέρδισε τη μάχη για τον «Νο2» γκολκίπερ από τον Βασίλη Ξενόπουλο. Στη διάθεση του Δώνη έχουν τεθεί και ο Μακέντα ο οποίος αποθεραπεύτηκε, καθώς και οι Μαυρομάτης, Αποστολάκης, οι οποίοι δεν ήταν στο Περιστέρι.

Την 22μελη αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με την ΑΕΛ απαρτίζουν οι Διούδης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Φάουστο, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μολό, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής.

Ο 19χρονος Χριστογεώργος επιλέχθηκε ως back up του Διούδη, ενώ εκτός 22αδας έμειναν οι τιμωρημένοι Γιόχανσον, Ινσούα (εκτίουν ποινή καρτών), ο τραυματίας Κότσαρης και οι Ξενόπουλος, Θεοχάρης, Βέργος, Σέχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ