Ατρόμητος: Με Καχίλα απέναντι στον Πανιώνιο (pic)

Ατρόμητος: Με Καχίλα απέναντι στον Πανιώνιο (pic)

Ο Ισραηλινός αμυντικός τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και συμπεριελήφθη στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο – Εκτός ο τιμωρημένος Ρισβάνης.

Με τον Καχίλα στην αποστολή, αλλά χωρίς τον τιμωρημένο Ρισβάνη, θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος τον Πανιώνιο το απόγευμα της Κυριακής (17:00) στο Περιστέρι, για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ισραηλινός αμυντικός μετά από αρκετό καιρό τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Κυανέρυθρους.

Συγκεκριμένα, μετά την προπόνηση του Σαββάτου, ο Ελληνας τεχνικός γνωστοποίησε την αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, την οποία αποτελούν οι: Μέγιερι, Βέλλιος Καχίλα, Χαρίσης, Μπαένα Στρούγγης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόσα, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος, Μανδάς και Νάτσος.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ατρόμητος προέρχεται από την ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-0), ενώ ο Πανιώνιος ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η αποστολή:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ