Χάβος: «Παίζαμε σε δύσκολη έδρα»

Χάβος: «Παίζαμε σε δύσκολη έδρα»

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, μίλησε για την ήττα από τον Άρη.

Ο Μάκης Χάβος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Άρη, παρόλο που γνώρισε την ήττα. Ο Έλληνας προπονητής χαρακτήρισε ως δύσκολη έδρα το Κλεάνθης Βικελίδης και ανέλυσε το πλάνο που είχε για το ματς.

Για τον αγώνα: «Νομίζω ότι μέχρι το 30ο λεπτό ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ξέραμε τη δυναμική του Άρη από τα πλάγια και τον κεντρικό άξονα. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά ήμασταν ακίνδυνοι επιθετικά. Δεχτήκαμε δύο γκολ από πέναλτι, χάσαμε την ψυχολογία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί, κομβικό σημείο ήταν το δοκάρι, όπως και η αποβολή του Μοράρ, εκεί έδειχνε ότι μπορούσε να αντιδράσει η ομάδα. Ήμασταν καλοί σε μια δύσκολη έδρα και βλέπουμε πλέον το επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης».

Για την εμφάνιση κόντρα στον Άρη: «Παίζαμε σε δύσκολη έδρα. Και όταν είσαι χαμηλά στην βαθμολογία και έχεις καλή κατοχή στον Άρη, μπορείς να είσαι αισιόδοξος. Η ομάδα έχει δυνατότητες, η εμφάνιση ήταν καλή, αν σκεφτούμε τα προηγούμενα εκτός έδρας ματς».

Για το ότι ο αντίπαλος είχε λίγες τελικές: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ο πρώτος μας στόχος αμυντικά ήταν να πιέσουμε τον δεύτερο στόπερ και ο άλλος στόχος ήταν να μπλοκάρουμε τους ακραίους. Όταν αμύνεσαι καλά, το επόμενο βήμα είναι η κατοχή. Την είχαμε, αλλά ήμασταν κακοί επιθετικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ