Αποκαλυπτικός Γκαγκάτσης για Ευρώπη, μεταγραφές, Φερέιρα και Λουτσέσκου

Αποκαλυπτικός Γκαγκάτσης για Ευρώπη, μεταγραφές, Φερέιρα και Λουτσέσκου

Ο Μάκης Γκαγκάτσης δέχτηκε ερωτήσεις από μικρομετόχους της ΠΑΕ και απάντησε για όλους και για όλα.

Για όλους και για όλα απάντησε ο Μάκης Γκαγκάτσης στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε ερωτήσεις των μικρομετόχων ο Μάκης Γκαγκάτσης μόλησε για την αποχώρηση του Λουτσέσκου και την έλευση του Φερέιρα, λέγοντας πως ο Σαββίδης κινήθηκε αστραπιαία και πλήρωσε ακριβά για να τον πάρει.

«Αναγνωρίζουμε την τεράστια προσφορά του Ραζβάν Λουτσέσκου, οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε τέσσερα τρόπαια. Από εκεί και πέρα, είναι παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Έχουμε νέο προπονητή και τα αποτελέσματα έχουν αρχίσει να φαίνονται. Δεν το περιμέναμε αυτό που έγινε. Η ΠΑΕ και ο κ.Σαββίδης αντέδρασαν γρήγορα και αγοράσαμε νέο προπονητή πιο ακριβό από τη ρήτρα του Λουτσέσκου. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία πλήρωσε 2 εκατομμύρια και εμείς πληρώσαμε 2.5 στη Μπράγκα…».

O Γκαγκάτσης, μάλιστα, υποστήριξε πως ο Λουτσέσκου είχε το πιο υψηλό συμβόλαιο προπονητή στην Ελλάδα. «Σεβόμαστε ότι ο Λουτσέσκου είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ιστορία μας. Είναι παρελθόν και δεν θα θέσουμε σε διαδικασία σύγκρισης κανέναν. Ο Λουτσέσκου είχε το πιο υψηλό συμβόλαιο προπονητή στην Ελλάδα».

Μιλώντας για την Ευρώπη, το FFP και τις αλλαγές στο ρόστερ, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ ανέφερε πως «Υπάρχει ένας κορμός της ομάδας που ανανεώνεται. Από τους έξι παίκτες που θεωρητικά πέρσι αγωνίστηκαν ως βασικοί οι τέσσερις ανανεώθηκαν με υψηλά συμβόλαια, δεν ανανενώθηκαν δύο και ήρθαν στη θέση τους Ντόουγκλας και Εσίτι, οι οποίοι σύμφωνα με την προσωπική μου άποψη, είναι ανώτεροι παίκτες. Σίγουρα αυτό έχει αντίκτυπο στο Financial Fair Play.

Παρόλα αυτά, το θέμα το ελέγχουμε για να μην υπάρχει κανέναν πρόβλημα με την ομάδα. Το καλοκαίρι έγιναν μεταγραφές και το ίδιο θα ισχύσει και τώρα. Μπορεί να πωληθεί κάποιος παίκτης, μπορεί να έρθει κάποιος καινούριος. Ο ΠΑΟΚ κρατάει ένα αήττητο σερί 43 αγώνων, το δεύτερο πιο μεγάλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο…».

«Ο Μελιόπουλος είναι ευπρόσδεκτος αν θελήσει να επιστρέψει»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αναφέρθηκε και στο θέμα του Μελιόπουλου, λέγοντας πως το συμβόλαιό του παραμένει σε ισχύ, ωστόσο πρόσθεσε πως δε δείχνει διάθεση επιστροφής: «Νομίζω ότι ο Μελιόπουλος με τις τοποθετήσεις και τις συνεντεύξεις του δεν δίνει ευθύνη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι είπε πως σκεφτόταν να σταματήσει το ποδόσφαιρο έναν χρόνο πριν. Το συμβόλαιο του είναι σε ισχύ, αν θέλει να επιστρέψει είναι ευπρόσδεκτος, αν και δεν δείχνει τέτοια διάθεση…»

Για το θέμα του νέου γηπέδου ανέφερε πως: «Προτεραιότητα είναι να γίνει στην Τούμπα. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο. Θα είναι ιδιωτικό σαφώς, αφού ο Ιβάν Σαββίδης θα το χτίσει. Η έκταση ανήκει στον Ερασιτέχνη, αλλά το νέο γήπεδο θα ανήκει στην Ιβάν Σαββίδη. Μπορεί να αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης να το χαρίσει στον Α.Σ. ΠΑΟΚ. Δεν το ξέρω αυτό. Η κυριότητα θα ανήκει στον Ερασιτέχνη, η χρήση θα ανήκει στον Σαββίδη. Το δικαίωμα της χρήσης θα ανήκει στην εταιρεία του Ιβάν Σαββίδη».

Κλείνοντας, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δέχθηκε και ερώτηση για τον υπεύθυνο ακαδημιών, αναφέροντας πως δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν σε αλλαγές δεδομένου πως ο Δικέφαλος διαθέτει τις πιο πετυχημένες ακαδημίες στην Ελλάδα και από τις πιο πετυχημένες στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ