Μπακούτσης: «Είναι τρέλα να παίζεις στο Κλεάνθης Βικελίδης»

Μπακούτσης: «Είναι τρέλα να παίζεις στο Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο μέσος του Άρη αναφέρθηκε στους στόχους του αλλά και τη παρουσία του Μίχαελ Ένινγκ.

Στις προσωπικές του φιλοδοξίες με τη φανέλα του Άρη, στη συνεργασία του με τους Χαβιερ Ματίγια και Λούκας Σάσα αλλά και τη παρουσία του Μίχαελ Ένινγκ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη ΝOVA ο Πέτρος Μπακούτσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον Μίσελ Ένινγκ: «Ο νέος προπονητής ζητάει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με τους προηγούμενους προπονητές. Εννοείται ότι σε κάθε ματς ο στόχος μας είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς, να σκοράρουμε και να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ. Είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που ζητάει ο νέος μας προπονητής. Να παίζουμε πιο κλειστά, ώστε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ, όπως στα προηγούμενα ματς ».

Για τη συμμετοχή του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας: «Προσπαθώ να παίρνω ό,τι περισσότερο μπορώ από τις προπονήσεις που κάνω με την πρώτη ομάδα και να προσαρμοστώ. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω στην πρώτη ομάδα και θα την αρπάξω. Κάθε νέο παιδί ονειρεύεται να παίξει στο Χαριλάου και μπροστά σε τόσο κόσμο. Είναι τρέλα να παίζεις μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης ».

Για το αν προσπαθεί να αντιγράψει κάποια πράγματα από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας: «Ο Σάσα και ο Ματίγια είναι δύο παίκτες που παρατηρώ περισσότερο. Είμαστε πολύ κοντά όλοι οι παίκτες, ανεξάρτητα με την ηλικία. Μας συμβουλεύουν στις προπονήσεις για κάποια πράγματα που κάνουμε ή κάποια μας λάθη».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο:«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλα τα παιχνίδια έχουν την ιδιαιτερότητα τους. Ακόμα και αν ο Πανιώνιος βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, δεν είναι εύκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος του ΑΡΗ ακολουθεί παντού την ομάδα. Οι οπαδοί είναι απίστευτοι και βοηθούν σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες. Έτσι αποκτάμε κίνητρο, γιατί θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ