Σούντγκρεν: «Υψηλός ο ανταγωνισμός στον Άρη, χαίρομαι που παίζω συνέχεια»

Σούντγκρεν: «Υψηλός ο ανταγωνισμός στον Άρη, χαίρομαι που παίζω συνέχεια»

Ο Σουηδός αμυντικός έκανε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την παρουσία του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν έδωσε συνέντευξη σε σουηδική ιστοσελίδα, στην οποία αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα εμπειρία του στον Άρη και το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στην προσαρμογή του από φουλ μπακ σε δεξί μπακ.

Στο εν λόγω δημοσίευμα του «svenskafans.com» γίνεται αναφορά και στον συμπατριώτη και συμπαίκτη του στους κίτρινους, Ντάνιελ Λάρσον.

Για την Ελλάδα: «Είναι εξαιρετικά εδώ, χωρίς αμφισβήτηση. Είναι και πολύ εκπαιδευτική εμπειρία. Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, με πιο ποιοτικές ομάδες από της Σουηδίας».

Για τον Άρη: «Απολαμβάνω την πόλη και τη δουλειά μου. Πήρα την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το επίπεδο και χαίρομαι που μέχρι στιγμής παίζω συνέχεια».

Για την αλλαγή προπονητή: «Είναι σημαντικό να δείχνεις σε κάθε προπόνηση τον καλύτερό σου εαυτό, γιατί υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός στην ομάδα. Την Κυριακή έγινα αλλαγή για πρώτη φορά και δεν είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Αλλά έπρεπε να επιτεθούμε πιο πολύ στο ματς, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έγινε».

Για το ότι παίζει ως δεξί μπακ, ενώ στην ΑΙΚ ήταν φουλ μπακ: «Είναι τεράστια η διαφορά. Στην ΑΙΚ παίζαμε με πεντάδα στην άμυνα, ενώ εδώ με τέσσερις παίκτες. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να προσαρμοστεί. Έγινε αλλαγή της θέσης μου στο γήπεδο, αλλά νομίζω πως το έχω χειριστεί μέχρι στιγμής αρκετά καλά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ