«Ζούγκλα» στην Τούμπα: Τι πραγματικά συνέβη στη φυσούνα

«Ζούγκλα» στην Τούμπα: Τι πραγματικά συνέβη στη φυσούνα

Επίθεση στον Διούδη από άνθρωπο ασφαλείας του ΠΑΟΚ, κατάθεση του Έλληνα πορτιέρο στην αθλητική βία και ειρωνείες στη συνέντευξη Τύπου προς τον Γιώργο Δώνη.

Ακόμα ένα ματς που ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει και το φινάλε του έχει τραμπουκισμούς. Τραμπουκισμοί και bullying. Σε όλους. Κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ δεν κερδίζει ένα παιχνίδι, κάθε φορά που μια ομάδα… τολμάει να τον απειλήσει, οι Θεσσαλονικείς τραμπουκίζουν, απειλούν, ειρωνεύονται. Αυτή τη φορά το θύμα ήταν ο Παναθηναϊκός. Και εκείνοι που οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στόχευσαν ήταν ο Σωκράτης Διούδης και ο Γιώργος Δώνης. Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του ντέρμπι της Κυριακής, η Τούμπα μετατράπηκε και πάλι σε ζούγκλα. Ο λόγος; Ο ΠΑΟΚ δεν είχε κερδίσει. Και όταν δεν κερδίζει, κάποιος πρέπει να πληρώσει. Τραμπουκισμοί, πεσίματα, απόπειρα χειροδικίας, ειρωνείς προς τον Δώνη είχε το μενού της… Εξυγίανσης στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο. Με το που μπήκε στη φυσούνα ο Σωκράτης Διούδης δέχτηκε επίθεση από άνθρωπο του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, άνθρωπος της ασφάλειας του ΠΑΟΚ, που βρισκόταν εκεί με διακριτικά της ομάδας και με διαπίστευση, άρχισε να βρίζει χυδαία τον Διούδη λόγω του κιτρινόμαυρου παρελθόντος και της παρουσίας του στον Άρη. Μάλιστα, έκανε κίνηση να χτυπήσει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, αλλά δεν τα κατάφερε (κάποιοι λένε πως λόγω ύψους δεν έφτασε τον Διούδη) και στη συνέχεια μπήκαν στη μέση άνθρωποι της ασφάλειας του Παναθηναϊκού οι οποίοι… έβαλαν στη θέση του τον διαπιστευμένο εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ.

Το επεισόδιο ήταν τόσο σοβαρό και οι εκφράσεις προς τον Διούδη τόσο χυδαίες, που παρενέβησαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ. Επικράτησε πανδαιμόνιο, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να δέχονται ύβρεις κι από άλλους παρευρισκόμενους και τελικά τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μπαίνουν στα αποδυτήρια. Η σοβαρότητα του επεισοδίου που δημιούργησαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποδεικνύεται από το γεγονός πως ο Διούδης κλήθηκε να δώσει κατάθεση στους υπεύθυνους της αθλητικής βίας! Ένας ποδοσφαιριστής δηλαδή δίνει κατάθεση σε αστυνομικούς της αθλητικής βίας, η οποία έχει συσταθεί για τον χουλιγκανισμό. Φαίνεται, όμως, πως χούλιγκανς κανονικοί υπάρχουν στη φυσούνα του γηπέδου της Τούμπας…

Η ένταση εναντίον των ανθρώπων του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας. Εκεί στόχος υπήρξε ο Γιώργος Δώνης, με τον οποίο αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν προηγούμενα και μάλιστα τον έβριζαν χυδαία καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ακούγονταν φωνές και τη στιγμή που ο Δώνης πήγαινε από τα αποδυτήρια στην αίθουσα Τύπου. Κάποιοι οπαδοί δηλαδή ή άνθρωποι του ΠΑΟΚ τον έβριζαν σε ένα χώρο που απαγορεύεται να είναι άλλοι. Και το… σόου συνεχίστηκε και από δημοσιογράφους εντός της αίθουσας Τύπου. Τέσσερις φορές διέκοψαν τον Γιώργο Δώνη τη στιγμή που μιλούσε και απαντούσε σε ερωτήσεις, προκειμένου να τον ειρωνευτούν. Και όλα αυτά επειδή η ομάδα του παρουσιάστηκε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο από τον ΠΑΟΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ