Μήνυμα ΟΦΗ σε Μαραγκό: «Σπύρο είμαστε δίπλα σου» (pic)

Μήνυμα ΟΦΗ σε Μαραγκό: «Σπύρο είμαστε δίπλα σου» (pic)

Ο ΟΦΗ με ανάρτησή του στα social media έδειξε τη στήριξή του στον Σπύρο Μαραγκό στη μάχη που δίνει.

Ο Σπύρος Μαραγκός με μια επιστολή που συγκλονίζει, γνωστοποίησε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, δίνοντας το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του, αυτόν της επιβίωσης.

Ο πρώην συνεργάτης του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει εδώ και τρία χρόνια μια σπάνια και οδυνηρή εκφυλιστική νόσο και ο ΟΦΗ έσπευσε να ευχηθεί στον άλλοτε αρχηγό της.

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος έχει σπεύσει να στηρίξει τον Σπύρο Μαραγκό στη μάχη που δίνει, με τον ΟΦΗ να εκφράζει και εκείνος από τη μεριά του τη στήριξη στο πρόσωπό του, αναδημοσιεύοντας μια ανάρτηση του 52χρονου:

«Σπύρος Μαραγκός: «Θα ήθελα να απευθυνθώ στους οπαδούς, όποιο χρώμα φανέλας κι αν υποστηρίζουν. Όταν πάτε στο γήπεδο για να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα, πολλές φορές βρίζετε με ακατανόμαστες εκφράσεις και εκτοξεύετε ασύλληπτες κατάρες σε εμάς τους αθλητές και προπονητές.

Σκεφτείτε πως κι εμείς είμαστε απλοί και ευάλωτοι άνθρωποι όπως όλοι. Έχουμε οικογένεια, παιδιά, σύζυγο, γονείς και δεν αξίζουμε όλο αυτό τον οχετό λάσπης που μας εκτοξεύετε. Κάνουμε ένα επάγγελμα που έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα άγνωστη και πολλές φορές σύντομη». Σεβασμός στους αθλητές! Σεβασμός στο ποδόσφαιρο! Σπύρο, είμαστε δίπλα σου!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σπύρος Μαραγκός: «Θα ήθελα να απευθυνθώ στους οπαδούς, όποιο χρώμα φανέλας κι αν υποστηρίζουν. Όταν πάτε στο γήπεδο για να δείτε την αγαπημένη σας ομάδα, πολλές φορές βρίζετε με ακατανόμαστες εκφράσεις και εκτοξεύετε ασύλληπτες κατάρες σε εμάς τους αθλητές και προπονητές. Σκεφτείτε πως κι εμείς είμαστε απλοί και ευάλωτοι άνθρωποι όπως όλοι. Έχουμε οικογένεια, παιδιά, σύζυγο, γονείς και δεν αξίζουμε όλο αυτό τον οχετό λάσπης που μας εκτοξεύετε. Κάνουμε ένα επάγγελμα που έχει ημερομηνία λήξης και μάλιστα άγνωστη και πολλές φορές σύντομη». Σεβασμός στους αθλητές! Σεβασμός στο ποδόσφαιρο! Σπύρο, είμαστε δίπλα σου!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ