Άρης: Τι είπε για Σούντγκρεν, Λάρσον ο Παναγόπουλος

Άρης: Τι είπε για Σούντγκρεν, Λάρσον ο Παναγόπουλος

Ο Έλληνας τεχνικός της Ακρόπολις αναφέρθηκε στους δύο Σουηδούς παίκτες των κίτρινων.

Στους Ντάνιελ Λάρσον και Ντάνιελ Σούντγκρεν αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της σουηδικής Ακρόπολις, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός σκιαγράφησε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Arenafm και το αγωνιστικό προφίλ του Σουηδού επιθετικού Κάλε Χόλμπεργκ που φαίνεται να ενδιαφέρει τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τους Λάρσον και Σούντγκρεν:

«Δεν έχω άποψη για τον Λάρσον άλλα ξέρω ότι έχει καλά στοιχειά ως ποδοσφαιριστής. Τον Σούντγκρεν τον γνωρίζω και προσωπικά, είναι σωστός επαγγελματίας, αυτό που έχει να σου δώσει θα στο δώσει. Είναι ένας φουλ μπακ, πλάγιος αμυντικός και μπορεί να παίξει και πλάγιος μέσος.Στο συγκεκριμένο σχηματισμό 3-5-2 που έπαιξε πέρυσι στην ΑΙΚ και έκανε τη διάφορα τον εξυπηρετούσε το σύστημα.

Όσο επαγγελματίας και αν είναι η φιλοσοφία του είναι διαφορετική και αυτό προσπαθεί να αποδείξει.Ο ίδιος είναι ευχαριστημένος και από την πόλη και την ομάδα. Για παράδειγμα στο ατυχές παιχνίδι με τον Βόλο εκτός έδρας την επόμενη μέρα που μιλήσαμε ήταν στεναχωρημένος και αυτό δείχνει το δέσιμο του με την ομάδα».

Για τον Χόλμπεργκ: «Είναι ένας παίχτης 2ος σέντερ φορ και μπορεί να σκοράρει, έχει τα στοιχειά να κάνει τη διαφορά. Ως μονάδα είναι πολύ καλός παίκτης το κρυφό εννιάρι άλλα όλα κρίνονται από το σχηματισμό που θα επιλέξει και ο προπονητής και τη φιλοσοφία του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ