Λυσσάνδρου: «Είμαστε υπέρ των μετακινήσεων οπαδών»

Λυσσάνδρου: «Είμαστε υπέρ των μετακινήσεων οπαδών»

Ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσσάνδρου συναντήθηκε με τον Λευτέρη Αυγενάκη και έκανε δηλώσεις για το θέμα των μετακινήσεων.

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, συναντήθηκε το απόγευμα ο πρόεδρος της Superleague, Μηνάς Λυσσάνδρου. Μεταξύ άλλων οι δύο άνδρες συζήτησαν το ενδεχόμενο να υπάρχουν μετακινήσεις οπαδών σε εκτός έδρας ματς με τον Λυσσάνδρου να τίθεται υπέρ του συγκεκριμένου μέτρου.

«Γενικά είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι γιατί όλες οι συναντήσεις με το υπουργείο είναι εποικοδομητικές. Θέλαμε να ανταλλάξουμε απόψεις για όλα τα θέματα που απασχολούν το ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι», είπε αρχικά ο Μηνάς Λυσάνδρου και πρόσθεσε.

«Υπάρχουν πολλά σημαντικά ζητήματα που πρέπει να μπουν στο τραπέζι. Αν για παράδειγμα μιλήσουμε για μετακινήσεις οπαδών θα ήταν παράλογο σε ένα πρωτάθλημα που δείχνει αυξητικές τάσεις όσον αφορά τα εισιτήρια να μην θέλαμε μετακινήσεις.

Πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα. Δεν θέλουμε να δώσουμε μεγάλες υποσχέσεις. Θέλουμε την αύξηση των οπαδών και να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ