Βαλμπουενά: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός μετά τη διακοπή» (pic)

Βαλμπουενά: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός μετά τη διακοπή» (pic)

Ο Γάλλος σούπερ σταρ με ανάρτησή του στα social media τόνισε ότι είναι ριψοκίνδυνο να αγωνιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο, υπό το φόβο υποτροπής, ενώ επισήμανε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, καθώς ο Γάλλος παικταράς προέρχεται από θλάση και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Ο ίδιος με ανάρτησή που έκανε στα social media το μεσημέρι του Σαββάτου, τόνισε ότι είναι ριψοκίνδυνο να αγωνιστεί απέναντι στον Ατρόμητο, υπό τον κίνδυνο υποτροπής, ωστόσο, επισήμανε ότι μετά τη διακοπή θα επιστρέψει πιο δυνατός!

«Δεν θα παίξω αύριο, είναι πολύ ριψοκίνδυνο. Θα αποκατασταθώ περισσότερο και θα επιστρέψω πιο δυνατός, μετά τη διακοπή για τους διεθνείς αγώνες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ματιέ Βαλμπουενά στο μήνυμα που ανέβασε στο twitter.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε τραυματιστεί πριν το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ είχε απουσιάσει και από το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ενώ είχε αγωνιστεί ως αλλαγή στα παιχνίδια με Ξάνθη και Μπάγερν Μονάχου για το πρωτάθλημα και το Champions League αντίστοιχα.

Ο Βαλμπουενά στη χθεσινή προπόνηση ένιωθε βαρύ το πόδι του και αποφασίστηκε από το τεχνικό και ιατρικό τιμ των Πειραιωτών να προφυλαχθεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ