Όμορφη στιγμή στο Καραϊσκάκη: Ο Φορτούνης βράβευσε τυφλό παραολυμπιονίκη! (pics+vids)

Όμορφη στιγμή στο Καραϊσκάκη: Ο Φορτούνης βράβευσε τυφλό παραολυμπιονίκη! (pics+vids)

Σε μία πανέμορφη κίνηση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε, μέσω του αρχηγού Κώστα Φορτούνη, τον 43χρονο Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Αμπατζή, ο οποίος επί σειρά ετών υπήρξε αρχηγός της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου τυφλών της Ελλάδας, ενώ είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας του Ολυμπιακού.

Πανέμορφη στιγμή στο «Γ. Καραϊσκάκης»!

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος για την 10η αγωνιστική της Super League, ο Κώστας Φορτούνης βράβευσε τον τυφλό Παραολυμπιονίκη και κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας για τους αγώνες των «ερυθρόλευκων», Δημήτρη Αμπατζή.

Από τα μάτριξ του Φαληρικού Σταδίου προβλήθηκε το βίντεο με τίτλο «Με τα μάτια της ψυχής του Παραολυμπιονίκη Δημήτρη Αμπατζή», με τον 43χρονο να λέει μέσα στο βίντεο διάρκειας δύο λεπτών πως «ο Ολυμπιακός είναι ιδέα», ενώ σε ερώτηση για το γκολ των Πειραιωτών που έχει ξεχωρίσει, απάντησε τα τέρματα κόντρα στη Μίλαν πέρσι στο 3-1 του «Γ. Καραϊσκάκης».

Στη συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση του Αμπατζή από τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Φορτούνη, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να ξεσπούν σε θερμό χειροκρότημα.

Δείτε το βίντεο που έπαιξε στα μάτριξ του Καραϊσκάκη:

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη βράβευση:

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο Αμπατζής θα παρακολουθήσει τον αγώνα μέσω του κώδικα Μπράιγ, με τη βοήθεια ανθρώπου από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ