Μιλόγεβιτς θέλει για τον πάγκο ο Ίβιτς!

Τι αναφέρουν οι Σέρβοι για τον τεχνικό του Ερυθρού Αστέρα – Τι «παίζει» με Γιοβάνοβιτς

Μιλόγεβιτς θέλει για τον πάγκο ο Ίβιτς! | to10.gr

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς φαίνεται πως αποτελεί τον διακαή πόθο του Ίλια Ίβιτς για τον πάγκο της ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Σερβία! Συγκεκριμένα το «mozzartsport» έχει θέμα με τίτλο «Η ΑΕΚ θέλει τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς! Ο Ίβιτς θα τον έπαιρνε και αύριο αν μπορούσε» και χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ίβιτς έχει αρκετούς Ισπανούς προπονητές και δύο Σέρβους ως λύση για τον πάγκο της ΑΕΚ. Η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι ο Μιλόγεβιτς έχει συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το καλοκαίρι και βρίσκεται στη μέση μιας εποχής όπου παλεύει για το νταμπλ στη Σερβία και την 3η θέση στον όμιλο στην Ευρώπη. Δεν είναι ρεαλιστικό να περιμένουμε να εγκαταλείψει τον Μαρακανά έως ότου τελειώσει τη δουλειά του, αν και πρόσφατα άρχισε να εκφράζει δυσαρέσκεια με κάποιες κριτικές από το κοινό, τα μέσα ενημέρωσης και τους οπαδούς».

Το σημερινό ελληνικό ποδόσφαιρο πλήττει την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος

Και το δημοσίευμα καταλήγει λέγοντας: «Η επιθυμία της ΑΕΚ δεν είναι εφικτή αυτή τη στιγμή. Και ο σύλλογος των Αθηνών χρειάζεται ένα καινούργιο προπονητή. Γι ‘αυτό και άλλη επιλογή του Ίβιτς είναι και ένας άλλος Σέρβος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ένας έμπειρος τεχνικός, έχει κάνει θαυμάσια αποτελέσματα στον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζει τη γλώσσα και το ελληνικό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να είναι μια λύση. Σήμερα είναι ελεύθερος μετά την απομάκρυνσή του από την Αλ Νασρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και θα μπορούσε να δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ».

Σε ότι έχει να κάνει με τον Γιοβάνοβιτς να σημειωθεί πως οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως όντως έχει μιλήσει με την ΑΕΚ, στις πρώτες μέρες όμως του Κωστένογλου στην ομάδα. Με τις επαφές να μένουν εκεί και να μην προχωρούν, καθώς είχε διαπιστωθεί σημαντική διαφορά στο οικονομικό αλλά και στη διάρκεια του συμβολαίου.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Ολυμπιακός: Έκλεισε τον Οκτάβιους Έλις!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο