Παρέα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ποντένσε (pics)

Παρέα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Ποντένσε (pics)

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας και προπονήθηκε μαζί με τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους.

Στην αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας μαζί με τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, Ζοσέ Σα και Ρούμπεν Σεμέδο, βρίσκεται ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, όπως επίσης και οι άλλοι δύο Ερυθρόλευκοι, έχουν κληθεί από τον Φερνάντο Σάντος για τα δύο τελευταία παιχνίδια των προκριματικών του EURO 2020 με Λιθουανία (εντός) και Λουξεμβούργο (εκτός). Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, στα οποία η Πορτογαλία είναι… υποχρεωμένη να κερδίσει, προκειμένου να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον δεύτερο όμιλο, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της Σερβίας στα τελευταία δύο προκριματικά παιχνίδια.

Στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα κρίσιμα παιχνίδια βρίσκεται επίσης ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ποντένσε και οι άλλοι δύο Ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν στο πλευρό του CR7, με τον μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών να ανεβάζει στα social media τη σχετική φωτογραφία με τον άσο της ιταλικής ομάδας.

Παράλληλα, ο Ρουμπέν Σεμέδο ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και νυν της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Γκονζάλο Πασιένσα.

Δείτε την ανάρτηση του Ποντένσε:

View this post on Instagram

Muito Feliz Por Aqui Estar

A post shared by Daniel Podence (@podence) on

Και του Σεμέδο:

View this post on Instagram

‍♂️

A post shared by Ruben Semedo (@r.semedo35__oficial) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ