Παναθηναϊκός: Η βροχόπτωση επηρέασε τις προπονήσεις

Παναθηναϊκός: Η βροχόπτωση επηρέασε τις προπονήσεις

Η δυνατή βροχή δημιούργησε εστίες νερού στα γήπεδα του «Γεώργιος Καλαφάτης» και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να προπονηθούν.

Ο φόβος ενός τραυματισμού λόγω της συγκέντρωσης νερού σε ορισμένα σημείων των γηπέδων στο «Γεώργιος Καλαφάτης», οδήγησαν τον Γιώργο Δώνη στην απόφαση να τροποποιήσει το πρόγραμμα των δύο προπονήσεων της Τετάρτης.Ο Δώνης και οι συνεργάτες του έλεγξαν αρκετές φορές τον αγωνιστικό χώρο, αλλά έκριναν ότι δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν, αφού μεσολαβεί και η διακοπή του πρωταθλήματος και έχουν χρόνο για να περάσουν αυτά που θέλουν.

Αρχικά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε σκοπό να δουλέψει στην τακτική το απόγευμα. Όμως, για να προφυλάξει τους παίκτες του, ο Δώνης έδωσε εντολή να εκτελέσουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και έπειτα να αποχωρήσουν. Όσο για το πρωί, οι ποδοσφαιριστές δεν βγήκαν καθόλου έξω και έμειναν στο γυμναστήριο.

Ο Εμάνουελ Ινσούα άρχισε την αποκατάσταση μετά την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε την Τρίτη στο δεξιό γόνατο, ενώ οι Κώστας Κότσαρης και Ούφε Μπεκ γυμνάστηκαν ατομικά. Ο Δανός εξτρέμ παραπονιέται για ενοχλήσεις και θα εξεταστεί εκ νέου, για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ