ΠΑΟΚ: Fans’ Man of the Match με τον ΟΦΗ ο Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Fans’ Man of the Match με τον ΟΦΗ ο Μίσιτς

Τον Γιόσεπ Μίσιτς ψήφισαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ως πολυτιμότερο παίκτη στην αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποδράσει από το Ηράκλειο την προηγούμενη αγωνιστική, επικρατώντας με σκορ 1-0 απέναντι στον ΟΦΗ. Λυτρωτής για το σύνολο του Άμπελ Φερέιρα ήταν ο Γιόσεπ Μίσιτς, ο οποίος με ένα πολύ όμορφο σουτ κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Μάλιστα, η εκπληκτική απόδοση του Κροάτη του χάρισε και τον τίτλο του Fans’ Man of the Match, αφού οι οπαδοί του συλλόγου τον ανέδειξαν ως τον πιο πολύτιμο παίκτη στην αναμέτρηση απέναντι στους «μελανόλευκους»

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο εξαιρετικός φετινός ΟΦΗ είναι μία δυσκοκατάβλητη ομάδα, πάντα επικίνδυνη στο επιθετικό κομμάτι. Ο ΠΑΟΚ όμως ήταν αποφασισμένος. Ο Δικέφαλος δεν άφησε περιθώρια στους Κρητικούς, έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση και το τελικό 0-1 τον αδικεί βάσει εικόνας, καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.

Από τους κορυφαίους του αγώνα ήταν ο Γιόσιπ Μίσιτς . Ο Κροάτης μέσος έκανε μία πληθωρική εμφάνιση μέσα στο Γεντί Κουλέ. Έτρεξε πολύ, ήταν άψογος αμυντικά και πραγματικά απολαυστικός στο επιθετικό κομμάτι.

Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, η μπάλα περνούσε συνεχώς από τα πόδια του και στο φινάλε αποδείχθηκε καθοριστικός, καθώς το πανέμορφο γκολ που σημείωσε ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση.

Η ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ήταν τυπική, καθώς ήταν εύκολο να προβλεφθεί το αποτέλεσμα. Ο Μίσιτς συγκέντρωσε ένα ηγεμονικό 86,07% και κατέκτησε έναν ακόμα ατομικό τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ