Παναθηναϊκός: Μολό ή Μπεκ προς exit, Εμμανουηλίδης προς in

Παναθηναϊκός: Μολό ή Μπεκ προς exit, Εμμανουηλίδης προς in

Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν εκ των έσω, με... καραμπόλες ανάμεσα σε Μολό, Μπεκ και Εμμανουηλίδη.

Ανακατατάξεις αλλά εκ των έσω, πιθανώς να προκύψουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο. Άλλοι ίσως να αποχωρήσουν από το «Γεώργιος Καλαφάτης» και άλλοι ενδέχεται να επιστρέψουν, σε έναν ανασχεδιασμό που θα εξετάσουν ο Γιώργος Δώνης και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Τσάβι Ρόκα.

Στο επίκεντρο έχουν τεθεί δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, αλλά δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα. Κυρίως, για μην αγωνιστικούς λόγους έχουν προβληματίσει το προπονητικό επιτελείο και δεν είναι βέβαιο ότι θα κερδίσουν θέση στο ροτέισον.

Ο λόγος για τον Ούφε Μπεκ και τον Γιοάν Μολό. οι δύο ακραίοι επιθετικοί δεν έχουν βοηθήσει, για διαφορετικό λόγο ο καθένας. Ο Μολό λόγω του χαρακτήρα του και ο Μπεξ εξαιτίας των τραυματισμών του. οι δύο ακραίοι επιθετικοί δεν έχουν βοηθήσει, για διαφορετικό λόγο ο καθένας. Ο Μολό λόγω του χαρακτήρα του και ο Μπεξ εξαιτίας των τραυματισμών του.

Μετά το επεισόδιο που είχε ο Γιώργος Δώνης με τον Γιοάν πριν το παιχνίδι με την Ξάνθη, ο Γάλλος δεν επανήρθε σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο αθηναϊκό ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μολό αποκλείστηκε από την 18άδα και έχει αντιληφθεί ότι πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη. Εύλογα, προκύπτει το ερώτημα: ο 30χρονος στράικερ θα λειτουργήσει ψύχραιμα ή έπεται νέο ξέσπασμα εν όψει…

Τον προηγούμενο Ιούλιο, ο Γιοάν Μολό υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και οι συνολικές αποδοχές του θα αγγίξουν τις 500.000 ευρώ. Είναι πολλά χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν προορίζεται για βασικό ρόλο στα πλάνα του προπονητή του. Από την άλλη, ποιο θα είναι το κέρδος του Παναθηναϊκού εάν πληρώνει έναν παίκτη για να κάθεται; Διότι δεύτερος Μουνιέ, έστω και σε πιο φτηνή έκδοση, δεν αντέχεται στο ρόστερ…

Σε ότι αφορά τον Ούφε Μπεκ, το «10» έχει αποκαλύψει το πραγματικό πρόβλημα του. Ο Δανός εξτρέμ έχει αναπτύξει φοβίες για υποτροπή σε τραυματισμό και μένει εκτός ακόμα και με το πιο ασήμαντο χτύπημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να μην έχει βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό.

Σε αντίθεση με τον Μολό, ο Μπεκ κοστίζει λιγότερο. Ο Δανός επιθετικός αμείβεται με 70.000 ευρώ ετησίως και έχει μπόνους για κάθε συμμετοχή του, αρκεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά. Η διαφορά είναι ότι η διάρκεια του συμβολαίου του είναι τριετής, αλλά συνολικά θα κοστίσει λιγότερο στην ΠΑΕ. Βέβαια, το ζητούμενο για τον Δώνη είναι να πάρει λύσεις από τον Μπεκ και όχι το πόσο θα αμείβεται. Ο Δανός ίσως να έχει ξεσπάσματα, αλλά ο Δώνης χρειάζεται τη διάρκεια και να ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί στον ποδοσφαιριστή του σε κάθε παιχνίδι και όχι στη… χάση και στη φέξη.

Ένας από τους δύο εξτρέμ λογικά θα αποχωρήσει, αλλά η θέση δεν θα μείνει κενή… Διότι ένας άλλος ακραίος επιθετικός, ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Παναθηναϊκό με σκοπό να πάρει χρόνο στη Νέα Σμύρνη, έως τώρα μένει ανενεργός. Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης δεν έχει καθιερωθεί στον Πανιώνιο και αυτό είναι αρνητικό για τον 19χρονο στράικερ, αφού δεν εξελίσσεται.

Εφόσον η κατάσταση δεν μεταβληθεί μέχρι τον Ιανουάριο, τότε οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα εξετάσουν την προοπτική του «σπασίματος» του δανεισμού. Αν ο Εμμανουηλίδης δεν παίζει, τότε είναι προτιμότερο να προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη σε πιο ανταγωνιστικές συνθήκες, παρά να… «λιμνάζει» στην Πλατεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ