Διαψεύδει για Πασαλίδη η ΑΕΚ

Διαψεύδει για Πασαλίδη η ΑΕΚ

Κανένα θέμα με τον κεντρικό αμυντικό του Αστέρα δεν υπάρχει στην ΑΕΚ, όπως ξεκαθάρισαν με σχετική ενημέρωση οι «κιτρινόμαυροι».

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη προχώρησαν οι «κιτρινόμαυροι».

Το προηγούμενο διάστημα, το όνομα του κεντρικού αμυντικού του Αστέρα Τρίπολης απασχόλησε έντονα το ρεπορτάζ της «Ένωσης», με τον νεαρό στόπερ να φέρεται να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ομάδας του Νίκου Κωστένογλου.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα είχαν… προχωρήσει το θέμα, υποστηρίζοντας πως ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ίλια Ίβιτς είχε ξεκινήσει τις πρώτες διερευνητικές επαφές, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για μια ενδεχόμενη κρούση από πλευράς «κιτρινόμαυρων».

Τα παραπάνω σενάρια, πάντως, διαψεύστηκαν από την ΑΕΚ, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με την περίπτωση του 23χρονου αμυντικού.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως στο σύλλογο δεν βρίσκονται σε αναζήτηση ενός στόπερ, καθώς η ενίσχυση στην αμυντική γραμμή παραμένει προτεραιότητα για τους ιθύνοντες της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ