Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 0-0

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 0-0

Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) στο «Θ.Κολοκοτρώνης», με τις δύο ομάδες να παραμένουν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Super League 1.

Σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και επιβάρυνε τον αγωνιστικό χώρο, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «Θ.Κολοκοτρώνης».

Μια ισοπαλία που ουσιαστικά δεν βόλεψε κανέναν, αλλά αφήνει μια «γλυκιά» γεύση στους Αρκάδες που αγωνίζονταν από το 57ο λεπτό με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τασουλή.

Ο Αστέρας Τρίπολης έψαχνε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη εντός έδρας, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους, αναζητούσαν την πρώτη επιτυχία εκτός έδρας, μετά από την πρεμιέρα της Super League 1.

Το τελικό 0-0 κράτησε και τις δύο ομάδες  χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, με τους γηπεδούχους να μένουν στο -2 από τους σημερινούς αντιπάλους τους.

Το ματς

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να έχει την συντριπτική κατοχή της μπάλας και τον Βόλο να περιορίζεται σε παθητικό ρόλο.

Οι Αρκάδες όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία του Μελίσσα, με την πρώτη φάση να δημιουργείται στο 40ο λεπτό! Ο Χαουρέγι πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή κι ενώ ήταν αμαρκάριστος, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων, με τις ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Χουάν Φεράντο είδε τον Γέντρισεκ να αποχωρεί με ενοχλήσεις, ζητώντας αλλαγή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Οι Βολιώτες σημείωσαν την πρώτη τους τελική προσπάθεια στο 48ο λεπτό με σουτ του Ζοάο. Εννιά λεπτά αργότερα έγινε η φάση που άλλαξε τη μορφή του αγώνα, με τον Τασουλή να αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται.

Από εκεί και έπειτα ο Βόλος ανέβηκε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά εκτός από ένα επικίνδυνο σουτ του Ζοάο, δεν απείλησε σοβαρά τους Αρκάδες.

Η ομάδα του Μπόρχα Χιμένεθ μάλιστα θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά το σουτ του Λουίς Φερνάντες από το ύψος του πέναλτι κόντραρε και δεν κατέληξε στα δίχτυα του Μελίσσα.

Το δεκάρι: Η αμυντική γραμμή του Αστέρα Τρίπολης μετά την αποβολή. Απέναντι σε μια φύσει επιθετική ομάδα όπως ο Βόλος, οι Αρκάδες κατάφεραν να κρατήσουν πολύ μακριά από την εστία του Παπαδόπουλου τους φιλοξενούμενους, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με 10 παίκτες.

Το κλειδί: Η αποβολή του Τασουλή στο 57ο λεπτό. Μέχρι εκείνη την ώρα ο Αστέρας είχε την υπεροχή και θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα υπέρ των γηπεδούχων.

Στον πάγκο: Ο Χαουρένγκι του Αστέρα Τρίπολης για τις ευκαιρίες που έχασε, αλλά και ο Τασουλής για την αποβολή του.

Γιατί κόουτς: Ο Χουάν Φεράντο πραγματοποίησε την πρώτη του αλλαγή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Μετά την αποβολή, όμως, ο Ισπανός τεχνικός θα μπορούσε να κάνει αλλαγές πολύ πιο νωρίς. Αντίθετα προχώρησε στις βελτιωτικές του κινήσεις στο 87′ και στο 94′. Δεν ρίσκαρε τόσο ο Φεράντο, για να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Βαλιέντε, Σουάρεθ, Τασουλής – Μπ. Φερνάντεθ, Καπίγια – Ριέρα (60’ Άνχελ Μαρτίνεθ), Λ. Φερνάντεθ, Σίτο (79’ Μουνάφο) – Χαουρέγι (68’ Μ. Φερνάντεθ)

Βόλος (Φεράντο): Μελίσσας – Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι – Τσοκάνης, Μαξ – Τόρες (94’ Ατιγιάτ), Μάντζης, Ζοάο (87’ Λύρατζης) – Γέντρισεκ (45’+1’ Τσαούσης)
 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ