Το νέο ραντεβού με Κουρμπέλη και ο – μη οικονομικός – όρος που έθεσε ο αρχηγός

Το νέο ραντεβού με Κουρμπέλη και ο – μη οικονομικός – όρος που έθεσε ο αρχηγός

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θέλει να βρίσκεται σε μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους και θα είναι ανταγωνιστική. Κι αυτό θα τον οδηγήσει στην υπογραφή νέου συμβολαίου.

Έχουμε τονίσει πολλές φορές πως ο Δημήτρης Κουρμπέλης αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα του Παναθηναϊκού στο θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων. Κι ας τελειώνει το δικό του σε 13 μήνες από σήμερα, δηλαδή στα τέλη του 2020.

Ο Γιώργος Δώνης θεωρεί κομβικό τον αρχηγό της ομάδας όχι μόνο για το αγωνιστικό του πλάνο, αλλά και για τα αποδυτήρια. Με τον ποδοσφαιριστή έχουν γίνει αρκετές κουβέντες από το καλοκαίρι και έπειτα, αλλά πριν από λίγες μέρες έγινε ένα από τα πιο… κομβικά ραντεβού όσον αφορά την υπόθεσή του.

Ο διεθνής μέσος κλήθηκε από ανθρώπους της ομάδας να κάνουν μια πρώτη κουβέντα για το οικονομικό σκέλος της ανανέωσης, ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση είναι πως ο Κουρμπέλης δεν έχει ως προτεραιότητα τα χρήματα, αλλά το… πρότζεκτ της ομάδας. Τους μετέφερε, δηλαδή, την επιθυμία του να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις προκειμένου η ομάδα από την επόμενη σεζόν να μπει και πάλι στη διαδικασία διεκδίκησης τίτλων.

Από τον Παναθηναϊκό δόθηκαν εγγυήσεις πως έτσι κι αλλιώς αυτό είναι το πλαίσιο στο οποίο σκοπεύουν να κινηθούν. Και πως η έλευση του Τσάβι Ρόκα έγινε προς αυτή την κατεύθυνση, μιας και ο Ισπανός είχε καταφέρει και στην Κύπρο να μετατρέψει την ΑΕΚ Λάρνακας σε μια ανταγωνιστική ομάδα, που διεκδικούσε τίτλους και μάλιστα κατέκτησε και το Κύπελλο.

Όσον αφορά το οικονομικό, έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως ο Κουρμπέλης θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ρόστερ αν τελικά πάνε όλα καλά και υπογράψει ανανέωση με τον Παναθηναϊκό. Η πρόταση που σκοπεύουν να του κάνουν προσεγγίζει τα «θέλω» του και όλα δείχνουν πως αυτή θα κατατεθεί πολύ σύντομα. Πριν απ’ τις προτάσεις που θα γίνουν στους υπόλοιπους παίκτες, τα συμβόλαια των οποίων τελειώνουν το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ