Γκαρσία: «Πάντα έχουν κάτι παραπάνω τα ματς με τον Ολυμπιακό»

Γκαρσία: «Πάντα έχουν κάτι παραπάνω τα ματς με τον Ολυμπιακό»

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής της Κ-19 του «Δικεφάλου του Βορρά», Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία, προπονητής της Κ-19 του ΠΑΟΚ, μίλησε για το ματς της ομάδας του απέναντι στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Ουρουγουανός αναφέρθηκε και στο ματς των μεγάλων ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάμπλο Γκαρσία:

«Όλα είναι λεπτομέρειες είχαμε πολύ δύσκολο ταξίδι στην Ουκρανία κι κάναμε λάθη. Σήμερα ήμασταν καλά, έχω πει πως δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα, δεν είχαμε τύχη μας έλειψε αρκετά, συνεχίζουμε είμαστε περήφανοι, η ζωή δεν είναι πάντα δίκαιη είναι δύσκολη, δεν έχεις πάντα πλεονέκτημα στην ζωή.

Αύριο έχουμε προπόνηση επειδή την Κυριακή έχουμε δύσκολο παιχνίδι, έτσι είναι η ζωή. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό πάντα έχει κάτι παραπάνω, στην Αθήνα είναι πάντα χειρότερα… Όχι μόνο τα τελευταία 10 χρόνια που βρίσκομαι εγώ στην Ελλάδα, αλλά τα τελευταία 40-50 χρόνια συμβαίνουν αυτά στην Αθήνα.

Για το ντέρμπι της πρώτης ομάδας με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι η ομάδα είναι καλή έχουμε καλό προπονητή πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας και να μην αντιδράμε, αυτό που βλέπω από έξω είναι ότι λένε πολλά και επειδή φοβούνται.

Δεν είμαστε σαν άλλες χώρες που έχουν Κ23. Για παράδειγμα η Κ19 είναι αρκετά μακριά από την μεγάλη ομάδα, αρκετά σκαλιά, δεν είναι τόσο εύκολο να είμαστε τόσο κοντά γιατί η ομάδα πιέζεται κάθε βδομάδα να κερδίσει, με την οικογένεια Σαββίδη η κατάσταση έχει αλλάξει και προσπαθούμε για το καλύτερο.

Τα πολλά μεταγραφικά που ακούγονται είναι φυσιολογικά όλες οι μεγάλες ομάδες αγοράζουν έτοιμους παίκτες. Είναι δύσκολο να περιμένεις μικρούς παίκτες να ωριμάσουν,πρέπει να κερδίζεις κάθε Κυριακή. Το ποδόσφαιρο δεν τελειώνει εδώ έχουν μέλλον στο ποδόσφαιρο, μπορεί να πάνε δανεικοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ