Ζητάει εξηγήσεις από ΕΠΟ και ΚΕΔ η FIFA

Ζητάει εξηγήσεις από ΕΠΟ και ΚΕΔ η FIFA

Η παγκόσμια ομοσπονδία με επιστολή που έστειλε σε ΕΠΟ και ΚΕΔ ζητάει να δώσουν εξηγήσεις για όσα τους κατηγορεί ο Ολυμπιακός.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, με τον Ολυμπιακό να βγάζει στη φόρα τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να κάνει διεθνώς ρεζίλι την ΕΠΟ του Γραμμένου και την ΚΕΔ του Περέιρα.

Η επιστολή που έστειλαν οι Ερυθρόλευκοι προ ολίγων εβδομάδων στη FIFA για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα οικονομικά σκάνδαλα στην ΕΠΟ, αλλά και τα όργια της ΚΕΔ, προκάλεσαν την ενεργοποίηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας, η οποία έλαβε σοβαρά υπόψιν της τα γραφόμενα των Πειραιωτών και ζήτησε εξηγήσεις από την ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Συγκεκριμένα, η FIFA ζητάει από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να απαντήσει σε όσα την κατηγορεί ο Ολυμπιακός, ενώ παράλληλα η παγκόσμια ομοσπονδία κοινοποίησε την επιστολή και στην ΚΕΔ, ζητώντας επίσης από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας να δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες που της προσάπτουν οι Ερυθρόλευκοι.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται πλέον η αντίδραση των ΕΠΟ και ΚΕΔ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η FIFA κοινοποίησε την επιστολή και στην UEFA, για να λάβει γνώση και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία για όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός εκτός από τις επιστολές που έστειλε σε FIFA και UEFA, έχει ενημερώσει επίσης τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και αναμένεται σύντομα να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα πολλά και μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν το εγχώριο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ