ΠΑΟΚ: MVP Οκτωβρίου ο Μίσιτς

ΠΑΟΚ: MVP Οκτωβρίου ο Μίσιτς

Ο Κροάτης αναδείχθηκε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως MVP για τον μήνα Οκτώβριο.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τον Οκτώβριο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και κέρδισε με το σπαθί του τον τίτλο του MVP για τον περασμένο μήνα.

Ο κόσμος του Δικεφάλου στη σχετική ψηφοφορία που διεξήχθη στην ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ  για τον πολυτιμότερο παίκτη του Οκτωβρίου έριξαν… δαγκωτό Μίσιτς, με τον Κροάτη να επιβραβεύεται για τα μεγάλα παιχνίδια που έκανε.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«O Κροάτης είναι αναμφίβολα η αποκάλυψη της σεζόν για τον Δικέφαλο. Με πληθωρική παρουσία στη μεσαία γραμμή της ομάδας δίνει πολύτιμες βοήθειες σε όλες τις γραμμές και είναι ο αποτελεί τον κινητήριο μοχλό της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα , του οποίου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη.

Τον Οκτώβριο ο Μίσιτς έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Μπορεί να μην έπιασε τα νούμερα παραγωγικότητας που είχε τον Σεπτέμβριο, αλλά ήταν κομβικός, βρίσκοντας δίχτυα κόντρα στη Λαμία.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App για τον 11888 MVP Οκτωβρίου ο μέσος του Δικεφάλου συγκέντρωσε το 60,69% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο για δεύτερο σερί μήνα, με την επιτυχία του τον Σεπτέμβριο.

Στη δεύτερη θέση ο Δημήτρης Λημνιός , που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γιαννούλης που συνεχίζει ακάθεκτος να αποδίδει εξαιρετικά στο αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ