Μώραλης: «Επενέβησαν FIFA, UEFA, περιμένουμε να κάνει το ίδιο η κυβέρνηση για τα οικονομικά της ΕΠΟ»

Μώραλης: «Επενέβησαν FIFA, UEFA, περιμένουμε να κάνει το ίδιο η κυβέρνηση για τα οικονομικά της ΕΠΟ»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν την παρέμβαση της Κυβέρνησης για όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ.

Ο Ολυμπιακός έχει αναλύσει με αποδείξεις, συγκεκριμένα παραδείγματα και αδιάσειστα στοιχεία τον τρόπο που λειτουργεί η ΕΠΟ και ήδη έχει δικαιωθεί με την εκκωφαντική παρέμβαση της FIFA και της UEFA στα οικονομικά της Ομοσπονδίας. Ωστόσο, στις επιστολές που απέστειλε στον Λευτέρη Αυγενάκη και τις διεθνείς Ομοσπονδίες, έκανε αναλυτική αναφορά και στο θέμα της διαιτησίας και του απαράδεκτου τρόπου που λειτουργεί η ΚΕΔ, αλλά και στη σπουδή των διώξεων εναντίον παραφόντων των Ερυθρόλευκων.

Σήμερα, λοιπόν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, ο αντιπρόεδρος, Κώστας Καραπαπάς και η γενική διευθύντρια, Λίνα Σουλούκου, συναντήθηκαν με τον κ. Αυγενάκη, μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει ο Ολυμπιακός, με σκοπό να ενημερώσουν τον υφυποργό Αθλητισμού για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και όσα γίνονται στην ΕΠΟ.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε για όσα συζητήθηκαν: «Επισκεφτήκαμε τον κύριο υφυπουργό μαζί με την κα Σουλούκου και τον κύριο Καραπαπά σε συνέχεια της επιστολής που είχαμε κάνει πριν από 15 ημέρες και στην οποία είχαμε αναπτύξει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σχέση με τη λειτουργία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ η οποία κατά τη γνώμη μας δεν κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Τρεις ενότητες ήταν στην επιστολή μας, η μία αφορά τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, η άλλη αφορά το κομμάτι της λειτουργίας της ΚΕΔ και της διαιτησίας και η άλλη των κλήσεων για δηλώσεις παραγόντων. Αυτές είναι οι ενότητες, τις θέσαμε στον υφυπουργό αναλυτικά.

Χαιρόμαστε και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε συνέχεια της επιστολής είδαμε να παρεμβαίνει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ και να ασχολείται από το θέμα και να ζητάει από την ΕΠΟ σχετικές απαντήσεις και περιμένουμε την παρέμβαση της κυβέρνησης, στα θέματα της αρμοδιότητας της, όπως είναι το οικονομικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ