Ο Βιεϊρίνια στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ (pic)

Ο Βιεϊρίνια στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ (pic)

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να συναντά την αποστολή της μπασκετικής ομάδας, λίγο πριν μεταβεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με τελικό προορισμό την Αθήνα.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει αποδέιξει πολλάκις ότι στηρίζει όλα τα τμήματα του συλλόγου, τόσο στο βόλεϊ, όσο και στο μπάσκετ.

Ο Πορτογάλος λοιπόν έδωσε το «παρών» στο PAOK Sports Arena και συνομίλησε με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη (αρχηγός της μπασκετικής ομάδας), δίνοντας τις ευχές του για «διπλό» εις βάρος του Πανιωνίου (30/11).

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ έδωσε τις ευχές του για διπλό της ποδοσφαιρικής ομάδας την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Συνάντηση αρχηγών, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα! Πάντα δίπλα μας ο αρχηγός, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του σήμερα στο «Παλατάκι». Ευχαριστούμε για όλα! Ευχαριστούμε και για τις ευχές. Ανταποδίδουμε για ένα μεγάλο διπλό την Κυριακή!».

H ανάρτηση του ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συνάντηση αρχηγών, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα! Πάντα δίπλα μας ο #captain @vieirinhaofficial ⚫️⚪️ Ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του σήμερα στο «Παλατάκι». Ευχαριστούμε για όλα! Ευχαριστούμε και για τις ευχές. 💪🏼Ανταποδίδουμε για ένα μεγάλο διπλό την Κυριακή! 🏀🖤⚽️ #PAOK #blackandwhite #paokfamily #margaritis #vieirinha #captain

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ