Ζοάο Νούνες: «Έχω πάρει το μάθημα μου…»

Ζοάο Νούνες: «Έχω πάρει το μάθημα μου…»

Ο Ζοάο Νούνες δήλωσε ότι έχει ξεπεράσει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό.

Τα ατομικά του λάθη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν καθοριστικά για την ήττα του Παναθηναϊκού. Έκτοτε, ο Ζοάο Νούνες χάθηκε από… προσώπου γης, παρότι ο Γιώργος Δώνης έχει τονίσει σε ανύποπτο χρόνο ότι τον υπολογίζει. Ο Πορτογάλος αμυντικός εξήγησε ότι μαθαίνει από τέτοια περιστατικά και απλώς περιμένει την ευκαιρία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζοάο Νούνες στη Nova:

Για τις μεταπτώσεις σε απόδοση και ψυχολογία: «Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν δύσκολο. Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που αμύνθηκε πολύ και ήταν συμπαγής. Παράλληλα μας δημιούργησαν κινδύνους με μακρινές μπαλιές. Όμως θα έλεγα ότι δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις ακριβώς για να σταθεροποιηθούμε και να έχουμε μια όμοια εικόνα. Θα σας θυμίσω ότι με τον ΠΑΟΚ παίξαμε καλά και παραλίγο να κερδίσουμε, ενώ με την ΑΕΚ κερδίσαμε. Άρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό κάθε αγώνα».

Για την είσοδο στα Ρlay Οff: «Θεωρώ ότι για τα play off είμαστε απόλυτα ικανοί σαν ομάδα και με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι μπορούμε να είμαστε στους διεκδικητές. Άλλωστε η διαφορά μας με την εξάδα δεν είναι μεγάλη, είμαστε κοντά και ναι θα είμαστε από τις ομάδες που θα διεκδικήσουμε την είσοδό μας. Θα πρέπει να παίξουμε καλά και έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Υπάρχουν ομάδες στο πρωτάθλημα διαφορετικού επιπέδου, άλλες πιο δύσκολες, άλλες λιγότερο δύσκολες, αλλά όλες μπορούν να κλέψουν βαθμούς όπως στο δικό μας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ή αυτό του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο».

Για το ματς με τον ΟΦΗ στο οποίο δέχτηκε μεγάλη κριτική: «Η κριτική είναι μέρος της δουλειάς, όμως αυτό αποτελεί και κίνητρο για να δουλέψεις με περισσότερη όρεξη και θέληση για να πετύχεις περισσότερα πράγματα. Μην ξεχνάτε ότι δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να παρουσιάσουμε μία μέρα. Παρόντες σε αυτή την παρουσίαση είναι οι φίλαθλοι και οι δημοσιογράφοι οι οποίοι βγάζουν τα συμπεράσματά τους και γράφουν γι’ αυτά. Έχω πάρει τα μαθήματά μου από το παρελθόν και συνεχίζω τη δουλειά με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνατότητές μου και στην ομάδα. Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ