ΑΣ ΠΑΟΚ: «Να παραιτηθεί ο κύριος Αυγενάκης…»

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Να παραιτηθεί ο κύριος Αυγενάκης…»

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη και υποστήριξε ότι επέλεξε να προσχωρήσει σε «στρατόπεδο».

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ δεν θα… μπορούσε να λείψει από τις επιθέσεις που εξαπολύουν οι «ασπρόμαυροι» κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Μάλιστα, ο ΑΣ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του, καλεί τον Λευτέρη Αυγενάκη να παραιτηθεί…

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

«Με την σημερινή παρουσία σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κος Αυγενάκης, έπεισε και τους πλέον καλοπροαίρετους ότι επέλεξε προσωπική ατζέντα, «προσχωρώντας» στο… στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Θέλουμε να ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η στάση αυτή είναι καθαρά προσωπική και δεν εκπροσωπεί την συνολική κυβερνητική πολιτική του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά από μία σειρά αδιανόητων χειρισμών, με κορυφαία, την συνάντηση με αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, προπαραμονή του ποδοσφαιρικού αγώνα, ήρθε ραδιο-φονικά να εξισώσει, τον εκ των μεγαλυτέρων επενδυτών αυτή την στιγμή της χώρας, κο Σαββίδη, με τον υπάλληλο του Ολυμπιακού, κο Καραπαπά.

Η μοναδική καλή υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει αυτή την στιγμή στον χιλιόπαθο ελληνικό αθλητισμό, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, είναι να παραιτηθεί από μόνος του.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ