Παναθηναϊκός: Ο Περέα κερδίζει τη θέση του βασικού

Παναθηναϊκός: Ο Περέα κερδίζει τη θέση του βασικού

Ο Χουάν Περέα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μακέντα στην επίθεση του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Στο ΟΑΚΑ επιστρέφει ο Παναθηναϊκός μετά το ταξίδι του στο Αγρίνιο και χρειάζεται τη νίκη για να κυνηγήσει την εξάδα. Ο Αστέρας παραδοσιακά τον δυσκολεύει και «καίγεται» για βαθμούς στη μάχη της παραμονής, οπότε δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία. Επιπλέον, με εξαίρεση της ανατροπή επί της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός δεν έχει νικήσει σε άλλο παιχνίδια στην έδρα του φέτος…

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, τα πράγματα φαίνεται να έχουν ξεκαθαρίσει… Ο Γιώργος Δώνης θα προτιμήσει το σύστημα 4-4-2, αφού απόντος του Γκίας Ζαχίντ ο Γιάννης Μπουζούκης δεν τον αναπλήρωσε ως επιτελικός χαφ.

Συγκεκριμένα, ο Δώνης θα παίξει με τον Διούδη στην εστία, τους Πούγγουρα και Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, τον Γιόχανσον στο δεξιό άκρο και τον Χατζηθεοδωρίδη στο αριστερό, τους Κουρμπέλη και Χρήστο Δώνη δίδυμο στον «άξονα», τον Μπουζούκη στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής, τον Χατζηγιοβάνη στο αριστερό και τους Περέα – Μακέντα στην επίθεση.

Ο Περέα κερδίζει τον Κολοβό στο δίλημμα του προπονητή του Παναθηναϊκού, διότι ο δεύτερος διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρμίσματος και δεν βοηθάει, παρά τις πολλές ευκαιρίες που έχει πάρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ