ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Φερέιρα και ο Μπίσεσβαρ

ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις του Φερέιρα και ο Μπίσεσβαρ

Ο Άμπελ Φερέιρα προσανατολίζεται να διατηρήσει αναλλοίωτη την κεντρική ιδέα της τακτική του και το μόνο δίλημμα του για την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αφορά τον Μπίσεσβαρ.

Με το κλασικό και προσφιλές του 4-2-3-1 προσανατολίζεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Άμπελ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται μικρές προσαρμογές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά δεν πρόκειται να μεταβάλλει την κεντρική ιδέα της τακτικής του.

Ο Ζίβκοβιτς θα διατηρήσει τη θέση του στην εστία, οι Κρέσπο και Ίγκνασον θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Μάτος στο δεξιό άκρο και ο Γιαννούλης στο αριστερό. Στη μεσαία γραμμή, οι Αουγκούστο και Μίσιτς θα συνθέσουν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, ενώ στα άκρα της μεσαία γραμμής θα αγωνιστούν ο Λημνιός στα δεξιά και ο Βιεϊρίνια στα αριστερά. Ο Μπίσεσβαρ θα έχει τον συνηθισμένο επιτελικό ρόλο και ο Σβιντέρσκι θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Οι σκέψεις του Φερέιρα έχουν να κάνουν περισσότερο με τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος δεν διανύει περίοδο φόρμας. Από την άλλη, ο Ολλανδός είναι ο πιο ποιοτικός χαφ του ΠΑΟΚ και αποτελεί το βαρόμετρο του, ακόμα και στις κακές περιόδους του.

Ο Λημνιός είναι φορμαρισμένος και δεν βγαίνει από το αρχικό σχήμα, ο Βιεϊρίνια είναι ο φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ και ο Σβιντέρσκι σκοράρει ακατάπαυστα… Αν ο Άμπελ Φερέιρα αποφασίσει να διαφοροποιήσει τον σχηματισμό του, αυτό που έχει στο μυαλό του είναι να χρησιμοποιήσει τρίτο χαφ, έναν εκ των Μαουρίτσιο ή Ελ Καντουρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ