Η όμορφη πρωτοβουλία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι (vid & pics)

Η όμορφη πρωτοβουλία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ πριν το ντέρμπι (vid & pics)

Εξαιρετική πρωτοβουλία κατόπιν συνεργασίας Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ πριν τη σέντρα του ντέρμπι με αφορμή τις δύο τραγωδίες που έχουν στιγματίσει τις δύο ομάδες.

Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία που προήλθε κατόπιν συνεργασίας Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ υλοποιήθηκε πριν από την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων και αφορούσε στις δύο τραγωδίες που έχουν σημαδέψει τους δύο συλλόγους.

Κεντρικά πρόσωπα της δράσης ήταν η κ. Πόπη Κανελλοπούλου, μητέρα του Γιάννη Κανελλόπουλου ο οποίος σκοτώθηκε στην τραγωδία της Θύρας 7, καθώς και ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Ηλίας Βλαχόπουλος ο οποίος ήταν στο μοιραίο πούλμαν στην τραγωδία των Τεμπών το 1999.

Πριν από την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, προβλήθηκε από τα μάτριξ ένα βίντεο, όπου μίλησαν για τους νεκρούς φιλάθλους και για το σεβασμό που οφείλουμε να δείχνουμε όλοι στη μνήμη τους, με την ευχή να μη θρηνήσουμε στο μέλλον άλλα θύματα.

Τα δύο κεντρικά πρόσωπα της δράσης μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν από τη σέντρα μαζί με τις δύο ομάδες, δίπλα από τους αρχηγούς και εν συνεχεία άφησαν δίπλα από τον πάγκο των δύο ομάδων δύο φανέλες σε κάδρα όπου αναγράφονται οι ημερομηνίες που έγιναν οι δύο τραγωδίες, η φράση «Ποτέ Ξανά» και οι αριθμοί 21+6.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ