Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Μα γιατί δεν κάνουν εκλογές τον Οκτώβριο στην ΕΠΟ; Ήρεμα ρωτάω...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

«Κεραυνοί» Μαρινάκη σε Χούμπελ: «Τα είδατε και εσείς σήμερα»

Άστραψε και βρόντηξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στον επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ μετά τα νέα «όργια» της «εξυγίανσης» στο Καραϊσκάκη. «Εσείς είστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει». Ο Χούμπελ παραδέχθηκε πως ήταν κακή η διατησία!

«Κεραυνοί» Μαρινάκη σε Χούμπελ: «Τα είδατε και εσείς σήμερα» | to10.gr

Η… εξυγίανση «οργίασε» ξανά στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε απέναντι του μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά και την διαιτησία που του αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στο 0-1 και συνολικά «έπαιξε» στο ρυθμό του… ΠΑΟΚ βοηθώντας τον να γλιτώσει την ήττα στο Καραϊσκάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο γήπεδο βρέθηκαν και άνθρωποι της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ που έχουν υπό την εποπτεία τους την… εξυγιαντική ΕΠΟ και είδαν από κοντά τα όσα συμβαίνουν, τα όσα αφήνουν οι ίδιοι να συμβαίνουν  για την ακρίβεια με στόχο ο ΠΑΟΚ να είναι πάντα ο ευνοημένος του ποδοσφαίρου μας. Με αποτέλεσμα το ποδόσφαιρο μας να διαλύεται!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βλέποντας τον επικεφαλής της επιτροπής παρακολούθησης Χέρμπερτ Χούμπελ που μαζί με άλλους δύο αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ ήταν στο γήπεδο, εξαπέλυσε «κεραυνούς» για όσα οι ίδιοι επιτρέπουν να γίνονται!

«Το αφήνετε να γίνετε, δεν σέβεστε το προιόν. Τα είδατε και εσείς σήμερα από κοντά. Εσείς είστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει. Και δεν κάνετε τίποτα» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με τον Χούμπελ να γνέφει απλά καταφατικά. «Είσαι ικανοποιημένος από την διαιτησία σήμερα; Τα είδες; Εμείς εδώ σεβόμαστε τους πάντες. Το γήπεδο είναι εκκλησία και τα άλλα γήπεδα είναι ζούγκλα. Εδώ δεν είναι Τούμπα που είναι αγρίμια. Σεβόμαστε το ποδόσφαιρο, προσπαθούμε για το καλύτερο και εσείς τους αφήνετε ανεξέλεγκτους» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που δεν σταμάτησε να τους τονίζει πως για αυτό το «έγκλημα» που εξελίσσεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι υπεύθυνοι η ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ που το παρακολουθεί και δεν κάνει τίποτα.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός αναμένεται αύριο να απευθυνθεί ξανά στην ΟΥΕΦΑ επιδιώκοντας να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Παραδέχθηκε ο Χούμπελ την κακή διαιτησία! 

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποια στιγμή ο Χούμπελ απάντησε πως «ένα ματς ήταν…» με τον Μαρινάκη να απαντά πως «κάθε αγωνιστική τα ίδια γίνονται, έχετε χάσει τον έλεγχο». Συνάμα ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού τον ρώτησε να του απαντήσει ξεκάθαρα αν είναι ευχαριστημένος απο την διαιτησία σήμερα με τον Χούμπελ να του απαντάει «όχι».

«Με τις ομάδες – δορυφόρους γίνονται εγκλήματα! Έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη και η ΟΥΕΦΑ κλείνει τα μάτια»

«Αυτά τα εγκλήματα γίνονται κάθε Κυριακή υπέρ του ΠΑΟΚ και των δορυφόρων του» τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την ξεκάθαρη παραδοχή του Χούμπελ για την κακή διαιτησία με τον ισχυρό άνδρα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να μιλάει και για τις ομάδες – δορυφόρους!

«Με τις ομάδες – δορυφόρους γίνονται εγκλήματα! Έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη και η ΟΥΕΦΑ κλείνει τα μάτια. Τις προσεχείς μέρες ο Ολυμπιακός θα εμφανίσει τα στοιχεία, περιμένουμε από την ΟΥΕΦΑ να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα».

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά και την παραδοχή Χούμπελ είναι μονόδρομος για την ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ να ασχοληθεί σοβαρά και να σταματήσει αυτό που συμβαίνει, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στέκεται σε αυτή την αναγκαιότητα και να συμπληρώνει: «Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που επενδύει στο ποδόσφαιρο. Και φαίνεται αυτό και από την πορεία του στην Ευρώπη
Σκοτώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να παρενέβη η ΟΥΕΦΑ».