Ποντένσε: «Οι διαιτητές δεν έχουν το κουράγιο να δίνουν αυτά που δικαιούμαστε»

Ποντένσε: «Οι διαιτητές δεν έχουν το κουράγιο να δίνουν αυτά που δικαιούμαστε»

Ο Ντανιέλ Ποντένσε τόνισε ότι η ομάδα του ξόδεψε ένα ημίχρονο στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά είχε πολλά παράπονα από την αντιμετώπιση των διαιτητών, αναφέροντας ότι του έγινε πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός έμεινε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης», με τον Ντανιέλ Ποντένσε να έχει πολλά παράπονα από την αντιμετώπιση των διαιτητών.

Ο Πορτογάλος ξεκαθάρισε ότι του έγινε πέναλτι από τον Ελ Καντουρί, τονίζοντας ότι οι διαιτητές δεν τους δίνουν αυτά που δικαιούνται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Και με τον Πανιώνιο και με την Τότεναμ ξοδέψαμε ένα ημίχρονο. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι και στα δύο ημίχρονα. Σήμερα ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν καταφέραμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ για να πάρουμε τη νίκη».

Ο Ποντένσε στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τη διαιτησία και για το αν θεωρεί ότι δεν του δόθηκε άλλο ένα πέναλτι μέσα στο παιχνίδι, με τον Πορτογάλο άσο να τονίζει: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά από ό,τι φαίνεται έχουμε και άλλον ένα αντίπαλο εκτός από τον αντίπαλό μας. Οι διαιτητές δεν έχουν το κουράγιο να δίνουν αυτά που δικαιούμαστε μέσα στα παιχνίδια μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Σε πολλά από τα παιχνίδια μας ενώ δίνουν πολλά φάουλ και εναντίον μας έξω από την περιοχή, όταν πρέπει να τα δώσουν σε εμάς δεν τα δίνουν.

Πρέπει να κάνουμε καλύτερα πράγματα και να στηριζόμαστε περισσότερο στον εαυτό μας γιατί οι διαιτητές όταν παίζουν απέναντί μας δεν έχουν το κουράγιο να δώσουν αυτά που πρέπει να δώσουν γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ο αντίπαλος ήρθε από πίσω μου, με χτύπησε και έπρεπε να δοθεί πέναλτι».

Για το αν ο Ολυμπιακός δεν διαχειρίστηκε τον εκνευρισμό του λόγω των σφυριγμάτων, υπογράμμισε: «Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι λογικό να σου δημιουργεί νεύρα. Όταν η ομάδα προσπαθεί συνεχώς και δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά οι παίκτες των αντιπάλων πέφτουν κάτω, οι διαιτητές σφυρίζουν ασταμάτητα και δεν σου δίνουν αυτά που πρέπει, τότε είναι λογικό να έρχονται και τα νεύρα».

Τέλος, ο Ποντένσε πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ να παίζω απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είναι ο άμεσος αντίπαλός μας. Η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες, όπως και απέναντι στον Πανιώνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ