Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ για την αποκάλυψη του «One»

Οι Ασπρόμαυροι εξέδωσαν ανακοίνωση για την αποκάλυψη του One Channel, τονίζοντας ότι «ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο».


Η πρώτη αντίδραση του ΠΑΟΚ για την αποκάλυψη του «One» | to10.gr

Τη δική της απάντηση στην αποκάλυψη – βόμβα του «One Channel» περί εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη έδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Ασπρόμαυροι λίγη ώρα μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «One» εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση, στην οποία χαρακτήρισαν ως «γελοιότητες και παραμύθια» όσα ανέφερε ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός και τόνισαν ότι «ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο».

Ο θρίαμβος Μαρινάκη και η συντριβή Γραμμένου, «εξυγιαντών»

Στην ανακοίνωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται.

Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες.

Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

Μύθοι και αλήθειες για τον γυναικείο αυνανισμό

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο