Σκηνές… ροκ στο AEL FC Arena: Ο Κούγιας τσακώθηκε με οπαδούς (pics)

Σκηνές… ροκ στο AEL FC Arena: Ο Κούγιας τσακώθηκε με οπαδούς (pics)

Ο γνωστός ποινικολόγος και ιδιοκτήτης της ΑΕΛ κατέβηκε στις κερκίδες και τσακώθηκε με οπαδούς της θεσσαλικής ομάδας που τον αποδοκίμαζαν!

Χαμός έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο «AEL FC Arena», με τον ισχυρό άνδρα των Βυσσινί, Αλέξη Κούγια, να πιάνεται στα χέρια με οπαδούς της θεσσαλικής ομάδας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας!

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, μερίδα οπαδών της Λάρισας άρχισε να αποδοκιμάζει τη διοίκηση και τον Αλέξη Κούγια, με τον γνωστό ποινικολόγο και ιδιοκτήτη της ομάδας να πηγαίνει στο σημείο και να γίνεται χαμός.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν και υπήρξε ένταση στις κερκίδες του AEL FC Arena, με τον Κούγια να πιάνεται στα χέρια με οπαδούς της θεσσαλικής ομάδας. Επικράτησαν σκηνές… ροκ στις κερκίδες του γηπέδου, ενώ όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ στα ρεπορτάζ τους, ο Αλέξης Κούγιας φωτογράφιζε με το κινητό του τηλέφωνο τους συγκεκριμένους οπαδούς!

Η ένταση διήρκησε για μερικά λεπτά και η κατάσταση εκτονώθηκε μετά τη παρέμβαση της αστυνομίας, αλλά και των ανθρώπων της ασφάλειας του γηπέδου.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ