ΠΑΟΚ: Η πραγματικότητα διέψευσε τις προσδοκίες του Στοχ

ΠΑΟΚ: Η πραγματικότητα διέψευσε τις προσδοκίες του Στοχ

Ο Μίροσλαβ Στοχ απαρνήθηκε την Σπάρτα Πράγας για να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν δικαιώνεται μέχρι τώρα... Τσεχική ιστοσελίδα κατέγραψε τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ο 30χρονος επιθετικός.

Το πρώτο πέρασμα του Μίροσλαβ Στοχ από τη Θεσσαλονίκη ήταν ονειρικό. Ο Τσέχος ήταν ο σταρ του ΠΑΟΚ και αποτελούσε το επίκεντρο της προσοχής των οπαδών. Ενθυμούμενος τις αναμνήσεις του από τη σεζόν 2013-2014 με τις 46 συμμετοχές, τα 10 γκολ και τις 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Στοχ αποφάσισε το προηγούμενο καλοκαίρι να γυρίσει στην Τούμπα.

Ωστόσο, η πραγματικότητα διέψευσε τις προσδοκίες του Στοχ. Ένας προπονητής ο οποίος ζητά αθλητικότητα από τους ποδοσφαιριστές του, όπως ο Άμπελ Φερέιρα, δεν θα μπορούσε να στηριχτεί στον Στοχ. Ουδέποτε ο Τσέχος διακρίθηκε στο physical game και ξεχώριζε με την τεχνική του και τις ντρίμπλες του, χαρακτηριστικά που από μόνα τους δεν συγκινούν τον Πορτογάλο προπονητή.

Επί Φερέιρα, ο Στοχ έχει μόλις 5 συμμετοχές στη φετινή σεζόν (3 στο πρωτάθλημα και 2 στα καλοκαιρινά προκριματικά) με συνολικό χρόνο 204 λεπτά. Ο ανταγωνισμός είναι έντονος αφού στα άκρα συνωστίζονται ποιοτικοί παίκτες, όπως ο αρχηγός Βιεϊρίνια και ο φορμαρισμένος Λημνιός, ενώ έχουν παίξει ο επιτελικός χαφ Μπίσεσβαρ και ο Πέλκας. Είναι προφανές ότι η κατάσταση του Στοχ δύσκολα θα μεταβληθεί στο προσεχές μέλλον.

Ο τσέχικος Τύπος παρακολουθεί την πορεία του Στοχ στον ΠΑΟΚ και καταγράφει τον παραγκωνισμό του. Η ιστοσελίδα «sport.cz» σχολίασε τις δυσκολίες που βιώνει ο Στοχ στη Θεσσαλονίκη και την απότομη εναλλαγή στη ζωή του 30χρονου στράικερ, ο οποίος από… βασιλιάς στη Σπάρτα Πράγας μετατράπηκε σε… παρία (από άποψη αγωνιστικού χρόνου) στον ΠΑΟΚ…

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ήταν ένας σταρ. Ο κόσμος της Σλάβια τον λάτρευε. Αλλά στο τέλος της σεζόν, ο Στοχ αποφάσισε να κάνει την αλλαγή κι επέλεξε τον… παράδεισο της Ελλάδας. Τουλάχιστον, αυτό περίμενε να βρει στον ΠΑΟΚ. Αλλά η πραγματικότητα μέχρι στιγμής είναι τελείως διαφορετική.

Έπαιξε μερικά λεπτά σε αγώνες της Super League τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και στην στατιστική του υπάρχει μία ασίστ και μία κίτρινη κάρτα. Στα τρία τελευταία παιχνίδια δεν μπήκε καν στην αποστολή, ενώ έχασε και τη θέση του στην Εθνική Σλοβακίας. Θα είναι πιο επιτυχημένο το 2020 για τον Στοχ;».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ