Τα highlights του Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (vid)

Τα highlights του Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (vid)

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης Παναιτωλικός-Ολυμπιακός για τη 13η αγωνιστική της Super League, που βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με 3-0!

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» στο πρώτο ημίχρονο τον Παναιτωλικό και επικράτησε εύκολα με 3-0 στο Αγρίνιο, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» άνοιξε ο Ντάνιελ Ποντένσε μόλις στο 6′, μετά από εκπληκτική ομαδική ενέργεια τεσσάρων παικτών του Ολυμπιακού. Μασούρας, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί και Ποντένσε συμμετείχαν στη φάση, δημιουργώντας ένα πανέμορφο γκολ.

Το 2-0 έγινε στο 41′, με τον Μασούρα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας μετά από μπαλιά του Σουντανί, να σεντράρει για τον Ελ Αραμπί και ο τελευταίος να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 45+2′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μαροκινού επιθετικού, ο οποίος παρέλαβε την πάσα του Τσιμίκα και ευστόχησε από κοντινή απόσταση.

Εντωμεταξύ, ο Παναιτωλικός είχε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 33, αλλά το σουτ του Αριγίμπι κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και το 0-3 έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ