Παναθηναϊκός: Η ποινή του Γιόχανσον δημιουργεί ευκαιρίες

Παναθηναϊκός: Η ποινή του Γιόχανσον δημιουργεί ευκαιρίες

Κώστας Αποστολάκης και Γιώργος Βαγιανίδης είναι έτοιμοι να αξιοποιήσουν το κενό που δημιουργείται στο δεξιό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού.

Μία από τις παρενέργειες της ισοπαλίας στον Βόλο ήταν η έβδομη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός δεξιός μπακ «κιτρινίστηκε» για έβδομη φορά σε 13 αγωνιστικές και αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Δώνης συνυπολογίζοντας και τις άλλες απουσίες για τον ίδιο λόγο, επέλεξε να δηλώσει τον Γιόχανσον να λείψει από τα ματς με τη Λαμία και τον Άρη, τη 14η και τη 16 αγωνιστική αντίστοιχα, αμφότερα στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, ο Δώνης ήθελε να έχει στη διάθεση του τον Γιόχανσον στις αναμετρήσεις με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Η ποινή που επιβλήθηκε στον Γιόχανσον έχει και τα θετικά της… Διότι ανοίγει χώρο για τους δύο ταλαντούχους ακραίους του ρόστερ, τον Κώστα Αποστολάκη και τον Γιώργο Βαγιανίδη. Ο Αποστολάκης είναι το βασικός υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Σουηδό στο δεξιό άκρο της άμυνας, ενώ ο Βαγιανίδης διεκδικεί χρόνο συμμετοχής.

Έτσι και αλλιώς, με μεμονωμένες εξαιρέσεις ο Γιόχανσον δεν αποδίδει καλά τη φετινή σεζόν. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής κινείται στη μετριότητα και δεν πείθει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αντίθετα, ο Αποστολάκης έχει αξιοποιήσει τις ευκαιρίες και μόλις αποκτήσει ρυθμό, θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Είναι ευκαιρία για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να διαπιστώσουν εάν μπορούν να βασιστούν στον Αποστολάκη, του οποίου το συμβόλαιο επίσης λήγει τον Ιούνιο του 2020. Ελεύθερος στο τέλος της σεζόν μένει και ο Βαγιανίδης, ο οποίος φαίνεται πως προτιμά να μετακομίσει στο εξωτερικό. Εκτός και αν η ενσωμάτωση του στην πρώτη ομάδα του αλλάξει τα… μυαλά, στον παίκτη και στους γονείς του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ