Εκαψαν βαν με οπαδούς του Αρη!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Αττικής για το ματς του Αρη με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, άγνωστοι κατά τη διάρκεια του αγώνα έβαλαν φωτιά σε βαν που είχε μισθωθεί από οπαδούς του Άρη.


Εκαψαν βαν με οπαδούς του Αρη! | to10.gr

Ο Ατρόμητος και ο Αρης μπορεί το βράδυ της περασμένης Κυριακής να πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου και να επιβράβευσαν όσους παρακολούθησαν το ματς, ωστόσο, εκτός γηπέδου είχαμε άλλες… ομορφιές.

Όπως αναφέρει στην έκθεση της η αστυνομική διεύθυνση Δυτικής Αττικής στις 21:15 άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε βαν που ήταν σταθμευμένο έξω από το γήπεδο και είχε μισθωθεί από οπαδούς του Άρη, που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη.

H πολυιδιοκτησία της Βουλής, νίκησε την πολυιδιοκτησία του ποδοσφαίρου. Mε την βοήθεια του πρωθυπουργού βεβαίως

Συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Κατά τη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητου – Άρη και περί ώρα 21:15 άγνωστοι δράστες προκάλεσαν πυρκαγιά σε βαν με αποτέλεσμα να υποστεί εκτεταμένες φθορές και θραύση υαλοπίνακα του οδηγού σε δεύτερο όχημα τύπου βαν, που ήταν σταθμευμένα πλησίον του γηπέδου του Περιστερίου. Τα οχήματα αυτά είχαν μισθωθεί από οπαδούς του Άρη, οι οποίοι ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

«Συμφωνία Ολυμπιακού-Γουλβς για Ποντένσε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο