Λαμία, ΟΦΗ, Άρης: Τα τρία ματς που κρίνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού

Λαμία, ΟΦΗ, Άρης: Τα τρία ματς που κρίνουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού

Οι στόχοι που θα έχει ο Παναθηναϊκός μετά την επόμενη τριάδα αγώνων θα κρίνουν και τις μεταγραφές που θα κάνει - αν κάνει - τον Ιανουάριο

Στον πρώτο γύρο δεν κατάφερε να κερδίσει κανέναν από τους τρεις προσεχείς αντιπάλους του. Πήρε μόλις έναν βαθμό, αυτόν κόντρα στη Λαμία στην πρεμιέρα, είχε δύο βαριές ήττες με 1-3 στο ΟΑΚΑ από τον ΟΦΗ και 0-4 στο Βικελίδης από τον Άρη, είχε γκρίνια, μουρμούρα ακόμα και σκέψεις παραίτησης του Γιώργου Δώνη.

Εκείνη η τριάδα αγώνων στο ξεκίνημα της σεζόν άφησε… πληγές στον Παναθηναϊκό. Πληγές που δεν έχουν κλείσει έως και σήμερα. Από τότε η ομάδα ζει και αναπνέει μέσα σε κλίμα έντονης αμφισβήτησης. Κάθε φορά που έρχεται ένα στραβό αποτέλεσμα, η εσωστρέφεια και ο προβληματισμός επανέρχονται σε υψηλά επίπεδα.

Αυτή η τριάδα αγώνων, στη δύση του 2019, κρίνει και πάλι πολλά. Με πρώτο, το προς τα που θα πάει ο Παναθηναϊκός στην τελευταία δεκάδα των αγώνων του στο πρωτάθλημα. Τι στόχους θα έχει.

Αλλιώς θα μιλάμε αν βγάλει τη συγκεκριμένη τριάδα αγώνων με 6-9 πόντους και άλλη κουβέντα θα γίνεται αν έχει μια συγκομιδή που δε θα ξεπερνάει τους πέντε πόντους. Μην ξεχνάμε πως οι δύο από τις τρεις ομάδες που έχει να αντιμετωπίσει, ο Άρης και ο ΟΦΗ, είναι ομάδες με ίδιο στόχο. Αυτόν της εισόδου στην πρώτη εξάδα.

Το αν θα μείνει ζωντανός ο συγκεκριμένος στόχος θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου εν όψει του επόμενου μήνα. Δε θα γίνουν μεταγραφές για να γίνουν, αλλά για να έχει η ομάδα τη βοήθεια που χρειάζεται.

Μια βοήθεια προκειμένου να πετύχει την είσοδό της στην πρώτη εξάδα και να αγωνιστεί στα πλέι οφ. Αν αυτός ο στόχος απομακρυνθεί, δεν αποκλείεται ακόμα και να μείνει ως έχει το ρόστερ.

Το σίγουρο είναι πως ούτε χρήματα πολλά θα δοθούν, ούτε διάθεση για περισσότερες από 1-2 κινήσεις υπάρχει. Προτιμούν στον Παναθηναϊκό να ξεκινήσουν το οργανόγραμμα για την επόμενη σεζόν, να χτίσουν από τώρα το έδαφος ώστε να είναι έτοιμο το καλοκαίρι να ενισχυθούν αληθινά και να πάνε σε επιλογές που θα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία της φετινής. Διότι το σύνολο των μεταγραφών του καλοκαιριού κρίνεται ήδη ως αποτυχημένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ