ΠΑΟΚ: Η ανησυχία και η ψήφος εμπιστοσύνης

ΠΑΟΚ: Η ανησυχία και η ψήφος εμπιστοσύνης

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα τεστάρει την εγρήγορση των παικτών του, αλλά τους έδειξε ότι τους εμπιστεύεται απόλυτα.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος τελείωσε και ο ΠΑΟΚ συγκατοικεί με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Συγχρόνως, διευρύνει συνεχώς το αήττητο σερί του και συμπλήρωσε τρεις γύρους χωρίς να ηττηθεί. Αυτό το ρεκόρ δημιουργεί μία ευφορία στην Τούμπα, αφού έχει δημιουργηθεί η αίσθηση πως ακόμα και στα χειρότερα της η ομάδα δεν χάνει.

Ωστόσο, ο Άμπελ Φερέιρα δεν επιθυμεί να επικρατήσει ο εφησυχασμός και προειδοποίησε τους παίκτες του να διατηρούνται σε εγρήγορση. Ο Πορτογάλος προπονητής είναι ικανοποιημένος που ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το δικό του διάστημα προσαρμογής χωρίς σοβαρούς κραδασμούς, αλλά ξέρει ότι πρέπει να διορθώσει τις αδυναμίες, γιατί αλλιώς θα μετατραπούν σε μείζονα προβλήματα.

Πάντως, μία ξεκάθαρη ψήφος εμπιστοσύνης του Φερέιρα προς τους ποδοσφαιριστές του είναι ότι δεν ζήτησε μεταγραφές. Σε σχετική ερώτηση την προηγούμενη Κυριακή, ο Πορτογάλος κατέστησε σαφές ότι σκοπεύει να δουλέψει με το ρόστερ που διαθέτει και να βρει τις λύσεις που χρειάζεται εκ των έσω.

Εννοείται ότι ρόλο στη στάση του Φερέιρα παίζουν και τα οικονομικά του ΠΑΟΚ, που δεν επιτρέπουν υπερβάσεις λόγω του κινδύνου παραβίασης του Financial Fair Play. Όμως, όντως ο προπονητής εμπιστεύεται το υλικό του και εκτιμά ότι μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα. Ο πρώτος στόχος του Φερέιρα είναι ο ΠΑΟΚ να πετύχει το 3Χ3 μέχρι το τέλος του 2019 και μετά να δουλέψει στη διακοπή για να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο σύνολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ