Αποκάλυψη: Τρία «όχι» στο αραβικό… πρέσινγκ έχει πει ο Δώνης

Αποκάλυψη: Τρία «όχι» στο αραβικό… πρέσινγκ έχει πει ο Δώνης

Η πρώτη κρούση από Άραβες προς τον Δώνη έγινε το προηγούμενο Πάσχα. Η δεύτερη το καλοκαίρι. Η τρίτη πριν από λίγες μέρες. Ο 50χρονος προπονητής παραμένει αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό, παρά το «πρεσάρισμα εκατομμυρίων» που.. ζαλίζει.

Αλ Ετιφάκ. Αυτό ήταν το νέο αραβικό όνομα που θέλησε να… ξεμυαλίσει τον Γιώργο Δώνη και να τον κάνει να μεταναστεύσει ξανά, προσφέροντας του μάλιστα πολλά εκατομμύρια.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr, η ομάδα από τη Μέση Ανατολή έκανε πρόταση στον προπονητή του Παναθηναϊκού και μάλιστα τα δημοσιεύματα στη χώρα μιλούσαν για αυξημένες πιθανότητες συμφωνίας. Κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, απέχει από την πραγματικότητα, αφού ο Δώνης δε σκοπεύει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Πράγματι υπήρξε προσέγγιση, πριν από λίγες μέρες, αλλά ο Έλληνας προπονητής αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση. Για την ακρίβεια, μία ακόμα πρόταση από ομάδα χώρας της Μέσης Ανατολής. Διότι αυτό το «όχι» ήταν το τρίτο κατά σειρά που λέει ο Δώνης σε αραβικούς συλλόγους, οι οποίοι εξακολουθούν να τον… πρεσάρουν για να επιστρέψει στα μέρη τους και να εργαστεί και πάλι εκεί (η μία απ’ αυτές ήταν η Αλ Αχλί).

Μέσα σ’ αυτά τα «όχι» βάλτε ένα ακόμα: το καλοκαιρινό στη Χάντερσφιλντ, με τον Δώνη να αρνείται το… όνειρο του, που δεν είναι άλλο από το να δουλέψει στην Αγγλία.

Ωστόσο η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό και η αφοσίωσή του στον σύλλογο, παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, τον κάνει να κλείνει τ’ αυτιά του σε «σειρήνες» εκατομμυρίων και φυσικά στο πάντα υπαρκτό αγγλικό ενδιαφέρον.

Κι ας έχει αντιμετωπίσει συνθήκες στις οποίες άλλοι προπονητές δε θα άντεχαν. Όπως να έρθουν παίκτες που ο ίδιος δεν είχε ζητήσει και να γίνουν επιλογές αμφιβόλου ποιότητας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ