Ατρόμητος: Χωρίς Γκάλο και Χαρίση στην Λάρισα

Ατρόμητος: Χωρίς Γκάλο και Χαρίση στην Λάρισα

Ο Βραζιλιάνος μπακ είναι τραυματίας και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την ΑΕΛ, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Χαρίσης.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ (13/14, 15:00), για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, καθώς οι Γκάλο και Χαρίσης έμειναν εκτός αποστολής.

Ο πρώτος είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται από τον Σάββα Παντελίδη, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Δύο σημαντικοί παίκτες για τη λειτουργία του Ατρομήτου και ο Ελληνας τεχνικός θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει τις απουσίες τους.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ατρόμητου αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Καχίλα, Βέλλιος, Ρισβάνης, Νάτσος, Μπαένα, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Ουγκράι, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόσα, Ρόσα, Μάντσον, Μανούσος και Μανδάς.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για την Θεσσαλική πόλη. Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ