0-3 ο ΠΑΟΚ στο… προπονητικό

0-3 ο ΠΑΟΚ στο… προπονητικό

Με ένα γρήγορο γκολ του Πέλκα και με τέρματα των Λημνιού και Άκπομ στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού χωρίς να συναντήσει σοβαρή αντίσταση.

Πως το είχε δηλώσει προ ημερών ο Φώτης Κωστούλας; Ευχόταν να εμφανιστεί ο Ιβάν Σαββίδης και να αγοράσει το προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού; Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ δεν ταξίδεψε στο Αγρίνιο, αλλά η ομάδα του νίκησε 3-0 σαν σε… προπονητικό. Όχι το Emileon, αλλά… διπλό.

Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι, διαπίστωσε ότι ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα και δεν συνάντησε σοβαρή αντίσταση. Σαφώς, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά ο Παναιτωλικός δεν το πάλεψε, δεν αντέδρασε και υποδέχτηκε μοιρολατρικά τη μοίρα του. Αυτό ήταν και το πιο άσχημο απ’ όλα…

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε μόλις στο 7’, όταν ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κνετ επιχείρησε να επέμβει προ του Σβιντέρσκι, όμως… έστρωσε τη μπάλα στον Πέλκα ο οποίος με πλασέ σκόραρε. Το γκολ… έσβησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι ουδέποτε κατάφεραν να αντιδράσουν.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είχαν κατοχή της μπάλας χωρίς πίεση, έλεγχαν το ρυθμό και το 0-2 στο… προπονητικό ήταν θέμα χρόνου. Τελικά, το πέτυχε ο Λημνιός στο 66’ με κοντινό πλασέ, μετά από ενέργεια του Άκπομ από δεξιά, ο οποίος ξέφυγε από τη… στενή επιτήρηση των αμυντικών και έκανε την πάσα.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο προηγούμενος δημιουργός… Στο 69’ ο Μίσιτς πέρασε την κάθετη πάσα, ο Άκπομ έφυγε στο τετ-α-τετ και σκόραρε με πλασέ. Το ματς που είχε… τελειώσει από το 7’, τέλειωσε και τυπικά και μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε κάτι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο (26’ λ.τ. Λιάβας), Ταχάρ, Σιένστεντ (59’ Τσιγγάρας), Αριγίμπι, Φυτόπουλος (46’ Μπαΐροβιτς), Μιμίτο, Ντίας.

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος (78’ Βαρέλα), Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Πέλκας (62’ Καντουρί), Σφιντέρσκι (62’ Άκπομ).

Το δεκάρι: Ο Δημήτρης Πέλκας αξιοποίησε την ευκαιρία του στο Αγρίνιο και είχε εξαιρετική απόδοση. Σκόραρε, δημιούργησε, κράτησε μπάλα και ήταν ο «κινητήριος μοχλός» του ΠΑΟΚ στο «διπλό» επί του Παναιτωλικού.

Που κρίθηκε: Στο γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ στο 7’. Εξ’ ορισμού, ο φετινός Παναιτωλικός δεν έχει μεγάλες δυνατότητες. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, οπότε η δύσκολη αποστολή του μετατράπηκε σε… βουνό.

Από τον… πάγκο: Ο Τσούμπα Άκπομ μπήκε φουριόζος και «κλείδωσε» τη νίκη του ΠΑΟΚ. Δημιούργησε το 0-2 από τον Λημνιό και πέτυχε το 0-3 με πλασέ.

Γιατί κόουτς; Οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν έχουν ψυχολογία και καταρρέουν με τα παραμικρό. Σαφώς, αυτό αποτελεί πρωτίστως ευθύνη του προπονητή και ο Μάκης Χάβος μοιάζει ανήμπορος να το αλλάξει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ