Τον Γκιγιέρμε τον σκέφτηκε ο ΠΣΑΠ;

Τον Γκιγιέρμε τον σκέφτηκε ο ΠΣΑΠ;

Καθόλου καλά δεν ήχησαν στα αυτιά του Ολυμπιακού οι δηλώσεις του πρόεδρου του ΠΣΑΠ, Γιώργου Μπαντή για το εγκληματικό τάκλιν του Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πέρασε σαν σίφουνας από την Τρίπολη επικρατώντας με 5-0 του Αστέρα, όμως έχασε τον Γκιγιέρμε για περίπου ένα μήνα, μετά το «δολοφονικό» τάκλιν του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη. Η αποβολή και το εγκληματικό μαρκάρισμα του Έλληνα μπακ είναι κυρίαρχο θέμα συζήτησης, με τον Βραζιλιάνο μέσο του Ολυμπιακού να τη γλιτώνει φτηνά με μία βαριά κάκωση, αφού ξεκάθαρα θα μπορούσε να είχε πάθει πολύ μεγαλύτερη ζημιά.

Για την αποβολή του Πασαλίδη και τον τραυματισμό του Γκιγιέρμε πήρε θέση και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Γιώργος Μπαντής, οι δηλώσεις του οποίου δεν ήχησαν καθόλου καλά στα αυτιά των ερυθρόλευκων. Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου χαρακτήρισε αντισυναδελφικό το μαρκάρισμα, αλλά από τα όσα λέει φαίνεται ότι περισσότερο προσπαθεί να προστατέψει τον Πασαλίδη, παρά τον Γκιγιέρμε.

Ο Μπαντής θέλησε να ρίξει τους τόνους για το μαρκάρισμα αλλά με λάθος τρόπο, αφού ο Γκιγιέρμε είναι το «θύμα» και όχι ο Πασαλίδης, ο οποίος μάλιστα έκανε ένα δολοφονικό τάκλιν σε ένα σημείο που το σκορ ήταν στο 2-0 και ουσιαστικά είχε κριθεί. Προφανώς ο Έλληνας μπακ θα μπορούσε να αποφύγει αυτή την κίνηση που του στοίχισε δίκαια την κόκκινη κάρτα, ενώ είναι περίεργο που δεν πήγε στα αποδυτήρια να δει σε τι κατάσταση είναι ο συνάδελφος του και να ζητήσει συγγνώμη.

Αν μη τι άλλο ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ θα έπρεπε να είχε μια διαφορετική στάση προς τον Γκιγιέρμε για το συγκεκριμένο θέμα, που κινδύνεψε να τραυματιστεί πολύ σοβαρά από την απερισκεψία του μπακ του Αστέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ