Πασχαλάκης: «Η ομάδα έχει μάθει να κερδίζει, περιμένω την ευκαιρία μου»

Πασχαλάκης: «Η ομάδα έχει μάθει να κερδίζει, περιμένω την ευκαιρία μου»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για το αήττητο του ΠΑΟΚ που έφτασε στους 50 αγώνες, ενώ τόνισε πως περιμένει και εκείνος την ευκαιρία του από τον Αμπέλ Φερέιρα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Πασχαλάκης στη NOVA:

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς, πήραμε τους τρεις βαθμούς, θέλουμε να κερδίσουμε και την Δευτέρα για να κλείσει καλά η χρονιά. Κάθε νίκη μας δίνει ψυχολογία, γίνεται πολύ σημαντική δουλειά στην ομάδα, ευχόμαστε να έχουμε την ίδια συνέχεια.

Για το ματς με τον Πανιώνιο: Στο 1ο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, ήταν ένα ματς μεσοβδόμαδο, θεωρώ ότι υπήρχε μια κόπωση στην ομάδα, όσον αφορά τα δυο γκολ που πετύχαμε, ήρθαν από καλά στημένα, ξεκλείδωσε και ο Βιεϊρίνια το παιχνίδι όταν μπήκε.

Για το αήττητο του ΠΑΟΚ: Πενήντα παιχνίδια υποχρεωμένοι κερδίζουμε… και το κάνουμε. Αυτή η ομάδα έχει μάθει να κερδίζει και θα συνεχίσει να το κάνει. Ήταν μεγάλη η στήριξη του κόσμου, μας δίνει δύναμη και ευχόμαστε να είναι ανάλογη η πορεία μας και καλύτερη.

Για το φετινό πρωτάθλημα και την ευκαιρία που περιμένει από τον Φερέιρα: «Είμαστε οι πρωταθλητές, πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος και να κρατήσουμε την θέση μας. Γίνεται ωραίο πρωτάθλημα φέτος, είμαστε βέβαια ακόμα στην αρχή είναι και τα πλέι οφ, είναι νωρίς ακόμα, θα κριθεί στην διάρκεια.

Πρέπει κάθε εβδομάδα να είμαστε το ίδιο σοβαροί και στο τέλος εύχομαι να πάνε όλα καλά. Προσωπικά νομίζω με πεισμώνει να γίνω καλύτερος, είναι ευκαιρία να δουλέψω κάποια πράγματα, παλεύω κάθε μέρα και δίνω το 100%, δεν σταματάω. Η δουλειά που κάνω είναι διπλάσια από όταν έπαιζα, με αρέσει να δουλεύω και άλλα πράγματα, περιμένω την ευκαιρία μου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ